Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ливерпул повећао понуду за Грујића!

Енглески медији пишу да је генерални директор Ливерпула Ијан Ејр допутовао у Београд како би завршио посао око трансфера Марка Грујића.

Ливерпул је спреман да понуди милион евра више, дакле седам укупно, за младог репрезентативца Србије, те је Ејр дошао у Београд како би завршио преговоре пре почетка зимског прелазног рока. На трансферу Грујића инсистира Јирген Клоп.

Нема сумње да би тај новац Звезди омогућио мирну зиму и пролеће што се финансија тиче.

Повезане вести

4 comments

SVE PJANO21 дец 19, 2015 at 05:23

Tako je i Arsenal davao za Žigića 10,5 mil evra, a Piksi se pravio pametan pa smo ga na kraju dali za 5,8 miliona ili čak i manje, nisam siguran.

Reply
Šurdas дец 18, 2015 at 13:40

Ako nemaš novca a hoćeš da živiš moraš prodati ono što imaš ma koliko god ti drago bilo.Na žalost, tako i Zvezda mora da proda Grujića.

Reply
Blade_DS дец 18, 2015 at 13:24

Ако је истина то што се пише, њему цена „из дана у дан“ скаче и то за приличну своту новца. Колико ли ће вредети ако се не прода до лето питам се ја..

Reply
Slobodan дец 18, 2015 at 14:52

Ako,ne daj Boze, slomi nogu ili mu se desi neka nesreca slicna onda nece vredeti nista! Setite se Lazovica! Dobijali smo 5 miliona za njega a na kraju je otisao za dzabe i jos smo mu duzni…aj budimo realni e ne budimo alavi,treba ga prodati!

Reply

Leave a Comment