Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Гроф за јануар жели Гаћиновића и Здјелара!

Црвена звезда ће у јануарском прелазном року покушати да доведе Дамјана Ле Талека и једног страног штопера, али то неће бити крај жеља.

Како пише „Мондо“ наш клуб ће већ у јануару покушати да доведе Мијата Гаћиновића из Франкфурта и Сашу Здјелара из Олимпијакоса. Оба играча би дошла на позајмице са вероватно опцијом за откуп уговора.

Интересовање за Гаћиновића показује да натписи око преговора са Радеским можда и нису неистинити, обзиром да Звезда сигурно има и резервне опције.

Што се Здјелара тиче, јасно је да је он потребан клубу и поред довођења Ле Талека. Француз не долази само ради повећања конкуренције, а Здјелар би могао да буде замена за Грујића који ће наредног лета напустити Маракану.

Повезане вести

2 comments

lucho дец 17, 2015 at 21:24

Bilo bi lepo dovesti obojicu, ali Gacinovic je nedavno debitovao za Ajntraht i njihov trener je prezadovoljan tako da tesko da cemo ga dovesti… svakako imamo Srnica Plavsica Matosa Vereda Huga po potrebi…a bilo bi lepo da uzemeo Zdjelara

Reply
dejan дец 17, 2015 at 21:31

kakav matos i vered koji nije tu daj nek se javlja neko ko se razume u fudbal,treba nam dobra odbrana ostalo je sve ok za sad

Reply

Leave a Comment