Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Промовисан календар за 2016. годину

ФК Црвена звезда је у четвртак, 17. децембра, и званично промовисао календар за 2016. годину.

У пуном Медија центру стадиона „Рајко Митић“, присутни представници медија могли су да виде како изгледа нови календар, чују обраћање људи који су заслужни за његову реализацију и дистрибуцију која следи, као и да у кратком филму сазнају како је протекло сликање и кроз које изазове су прошли сви који су радили на реализацији овог пројекта. На промоцији су били присутни и првотимци ФК Црвена звезда, као и чланови стручног штаба.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzNIK_9205Присутнима су се обратили директор маркетинга ФК Црвена звезда, Горан Броћић, потом Ивана Самарџић, шефа акције компаније Новости која је уједно и медијски партнер ФК Црвена звезда у овом пројекту, и на крају шеф стручног штаба, Миодраг Божовић.

– Идејни творац календара су пре свега играчи који су својим залагањем и односом према клубу, а пре свега резултатима. Показали су да су понос нашег клуба, понос наше државе и понос нашег града, како се и зове овај календар за 2016. годину. Календар је снимљен на 12 локација у Београду, било је јако забавно али и нимало лако за снимање. Званични фотограф календара је господин Бранко Старчевић, и календар је урађен на 12 страна. Малопродајна цена биће 399 динара. Још једном желим да се захвалим играчима и стучном штабу на свим лепим тренуцима које су нам подарили ове године – рекао је Горан Броћић.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzNIK_9136Ивана Самарџић је обавестила јавност о местима и начину продаје новог календара.

– Морам да кажем да није нимало случајна сарадња Црвене звезде и компаније Новости, јер то су два велика бренда. Новости су као што знате увек уз најбоље, а ви сте најбољи и то сте показали у овом јесењем делу првенства. Ми смо увек у некој врсти мисије истицања правих вредности, а спорт нема алтернативу. Традиција је и код вас и код нас нешто чиме се поносимо, и увек желимо да онима због којих постојимо учинимо доступним и неке мале ствари због којих је живот много лакши и лепши. Због армије Звездиних навијача којих има пуно међу нашим читаоцима, ушли смо у овај заједнички подухват како бисмо испунили циљ, а циљ је да учинимо доступним да свако у Србији може да купи календар који је фантастичан. Од уторка, 22. децембра, свуда где постоје Новости продаваће се и календар ФК Црвена звезда. На свим киосцима, посебно на малопродајним објектима са називом „Мој киоск“ биће истакнути календари, у свим књижарама Делфи и Вилкан, у малопродајним објектима компаније Новости која се налази у Београду на Тргу Николе Пашића, затим у Новом Саду, Крагујевцу, Нишу, у сваком граду, селу, засеоку, сви ће моћи да купе календар свог омиљеног тима – објаснила је Ивана Самарџић.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzNIK_9201Тренер Црвене звезде, Миодраг Божовић, један је од позванијих да исприча како је протекло само сликање.

– Календар је прво изванредна идеја и много је добро урађен, поготово странице са играчима. Мање ми се допада страница са стручним штабом, сви смо криви, неко на једну а неко на другу страну, али овде се то не примећује јер је добар фотошоп. Ми смо снимали у Скадарлији где увек пролазе људи, и по томе шта нам добацују знамо за кога навијају. Календар има једну грешку, јер на овој првој слици фали мој асистент Војо Ћалов. Предлажем да њега сликате посебно, као ону сличицу за личну карту и да се ставља уз календар и да ко купи календар добије на поклон слику Воје Ћалова, који је био оправдано одсутан – нашалио се Миодраг Божовић.

Повезане вести

Leave a Comment