Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

ЗАСЛУЖЕНО: Звездиним мајсторима исплаћене све премије за ову јесен!

Фудбалери Црвене звезде забележили су данас 19. узастопну победу у домаћем шампионату и јесен завршили са 62 бода из 22 утакмице, са чак 25 бодова више у односу на прве пратиоце.

И поред заосталих плата, наши момци су показали невероватну лојалност и тимски дух и успели да превазиђу све проблеме и заједно са стручним штабом и осталим запосленима дођу до историјског успеха.

У наредних неколико дана знаће се судбина ове екипе. Постоје две опције, сада је то већ јасно – одлазак Марка Грујића (вероватно само папиролошки, бар до краја августа), који би подмирио све обавезе (евро-лиценца, дуг према играчима, долазак нових фудбалера) или његов останак и неизвесност…

Док не видимо шта ће бити, Мондо доноси вест да је клуб играчима исплатио и последње три премије за ову јесен. У питању су бонуси за победе против Чукаричког, Радника и Јавора. Екипи, која ће бити слободна до средине јануара, дугују се плате, али је значајан податак и то да је бар у овом виду сваки члан тима добио апсолутно заслужену награду за све што је урадио у овој полусезони!

ШАМПИОНИ!

Повезане вести

1 comment

dejo дец 17, 2015 at 16:00

Lijepe vijesti u nasoj Crvenoj Zvezdi upravo nase Crvene Zvezde Terzicu i Dzajicu ,samo bih podvukao jedno da treba Terzic i Dzajic ugovore sastanak sa premijerom Srbije da Gasprom kupi nasu Crvenu Zvezdu uz to da Terzic ,Dzajic i naravno Grof Bozovic trener nase Crvene Zvezde uz Gasprom neka udje i Sber banka kao dodatni sponzor i jos dva do tri nova sponzora naravno i neko od bivsih igraca jedan il dva da bude u toj novoj upravi nase Crvene Zvezde uz ono gore sto sam rekao

Reply

Leave a Comment