Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Кобиљски: Опуштање могло скупо да нас кошта

Одбојкаши Црвене звезде су се пласирали у осмину финала Купа изазивача после победе над Хапоелом од 3:2.

Коректор Црвене звезде Александар Благојевић је рекао да су Израелци показали много више од онога шта се од њих очекивало.

– Нисмо очекивали овако тежак меч с обзиром на то да смо у Израелу одиграли знатно лакшу утакмицу. Очигледно је да је екипа Хапоела била знатно мотивисанија од нас. Некако смо од почетка играли олако и мислили смо да смо већ прошли. Показали су много више од онога што смо ми сами видели на скаутингу и од онога што смо очекивали – изјавио је коректор црвено-белих.

Наши одбојкаши су опуштено ушли у меч што је могло скупо да их кошта.

– Није било треме, колико је било опуштања. Екипа смо која не сме никога да потцени, а ми смо већ у главама победили и то нас је коштало прва два сета. У трећем и четвртом смо заиграли како треба, довели утакмицу у наш ток и на крају завршили победом, што нам је било веома важно – констатовао је тренер Црвене звезде Драган Кобиљски.

Тренер гостујуће екипе Гал Галили је рекао да је екипа после прва два сета остала без енергије.

– Почели смо веома добро и тако смо играли први и други сет. Онда смо остали без енергије и фокуса. Покушали смо да се вратимо у тај-брејку, али нам Црвена звезда то није дозволила – закључио је Галили.

Повезане вести

Leave a Comment