Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Нападач Норича стиже на преговоре на Маракану?

Како пишу наши медији Црвена звезда се спрема да доведе нападача у јануарском прелазном року.

Реч је о фудбалеру Норича, Кајлу Лафертију (28, 194), који је јесен провео у турском Ризеспору, али се није снашао и постигао је свега два гола на 14 утакмица, те ће у јануару променити средину.

Лаферти је репрезентативац Северне Ирске, стрелац седам голова током квалификација за ЕП.

Наводно, Лаферти ће ускоро пут Београда на преговоре са Звездом, а у наш клуб би дошао на једногодишњу позајмицу.

Повезане вести

4 comments

pera дец 14, 2015 at 06:41

Opet ista priča, mi da postanemo Dinamo Zagreb ne možemo jer nam to mnogi neće dati a potrošiti pare odmah od prodatih igrača je zločin prema Crvenoj Zvezdi. Kad ovu decu prodate koga ćete protežirati za dalju prodaju, nema koga. Deo para uložiti u vraćanje dugova a deo u omladinsu školu jer jedino ona može pomoći vraćanju kluba u normalu. Kakav bre igrač iz Irske taj ovde neće lopte pipnuti jer nema mentalitet za ovaj nikakav fudbal. Radite istu stvar zbog koje su grobari ove sezone smešni. Bolje bi bilo da dovedete onog sa guslama koji nas je ponizio i zna da istrči kontru nego ovog koji je nekad igrao fudbal.

Reply
Milovannn дец 14, 2015 at 01:43

Ovo bi bilo fenomenalno!!!!! Sve uradite da dodje,pa ovaj lik kida.Svakim danom se sve vise i vise odusevljavam upravom i timom i celokupnom atmosvferom,a pogotovo nasem sportskom direktoru Blažo Raosavljeviću i Bozovicu legende!

Reply
LA[K]I дец 13, 2015 at 20:02

Stace nam napadac? Zar nam nije potrebniji neko u odbrani? Samo bacamo pare

Reply
Branko дец 13, 2015 at 20:28

Zar nam ne treba napadac ekstra klase za napad na LS ,uostalom uprava race da ce doci jedan ekstra napadac (kapitalac kako oni rekose).Pa akp se sada ukaze prilika zasto ne sada vise ce i boje da se uigra nego na prolece da dode i ima manje vremena za upoznavanje i uigravanje.Naravno kosta ce nas plate vise ali ako je dobar pre ce da se uklopi i nece nam bii zao ako ispuni cilj i zadatak.

Reply

Leave a Comment