Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Неопходни су нам нови играчи, дужа клупа“

Након 18. узастопне победе и обарања рекорда по броју узастопних тријумфа у једној сезони, тренер Црвене звезде Миодраг Божовић честитао је својим играчима на сјајној полусезони и најавио наставак победничке серије у Ивањици.

– Првенствено желим да честитам играчима на обореном рекорду. Њихове заслуге су највеће за овај успех. Када се сетимо утакмице овде на Маракани против Радничког из Ниша и данашњег сусрета, лако је приметити да се ради о два различита „света“ – рекао је популарни Гроф.

На следећем мечу шеф струке црвено-белих вероватно неће моћи да предводи свој тим са клупе због суспензије ФСС-а.

– Још увек није стигла одлука о казни, али мислим да хоће до среде. Највероватније нећу водити тим са клупе. То може да буде додатни мотив за моје играче, јер они знају шта треба да раде. Ту су помоћници, а ја ионако могу само да скачем, машем рукама и вичем. Не видим проблем у томе.

Иако не практикује да прича о појединачном учинку, Божовић је рекао пар речи о Катаиу, Луковићу и Виеири.

– Катаиа смо превентивно извели из игре због ударца који је добио. Виеира је показао какав је нападач. У неким ситуацијама је мало себичан, али то је одлука правих голгетера. Што се Луковића тиче, он је један од наших најбољих играча. Није још увек залечио повреду, а након што прође припреме и буде потпуно здрав, Луне ће бити оно што сви очекујемо од њега, лидер – истакао је Божовић и осврнуо се на даље планове клуба.

– Играчи су урадили све што је до њих. Врло смо близу освајања титуле у националном првенству, али ако хоћемо да играмо неко озбиљније такмичење, неопходно је да се појачамо са још два три играча. Имамо само два задња везна. Грујић јесте универзалац и може да игра на више позиција, али не смем да замислим Звезду без Доналда. Због тога су нам неопходни нови играчи, да бисмо имали дужу клупу и већи избор приликом састављања тима – закључио је Гроф

Повезане вести

2 comments

Milovannn дец 13, 2015 at 02:40

https://www.youtube.com/watch?v=gqOsnC68hls
Tiago Cameta
http://www.transfermarkt.rs/tiago-cameta/profil/spieler/261452
Sjajan desni bek za nas,od opreme sve poseduje…sala mala,pefektan.

Reply
ap дец 13, 2015 at 12:31

Mislim da bi bio odlican.
kad bi skauti pokusali, za male pare dobili bi odlicnog igraca 🙂

Reply

Leave a Comment