Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Велика награда за КК Црвена звезда и навијаче

КК Црвена звезда Телеком добио је још једно велико признање за свој хуманитарни рад и друштвену одговорност.

Наш клуб награђен је од стране Института за трансфузију крви Србије, Плакетом за најуспешнију средину у категорији компанија/институција/савеза/удружења.

На свечаности у Скупштини града Београда, који је окупио велики број хуманих људи који су као даваоци крви, или организатори таквих акција, помогли да крв стигне до оних којима је потребна, Плакету је у име КК Црвена звезда Телеком примио Председник клуба, Небојша Човић.

Први човек клуба је истакао да акција навијача „Делије – север“ која се зове „Црвено-бела крв“ траје још од 2012.године, и да је у периоду до последње акције, у 2015.години, учешће узело скоро 3000 људи, навијача Црвене звезде, који су сакупили преко 1336 литара крви. У великој акцији учествовали су сви спортисти СД Црвена звезда и навијачи којима је црвено-бели. Наредни циљ навијача црвено-белих, је према речима Председника КК Црвена звезда, да се у једном дану, у блиској будућности, сакупу у једној акцији у Србији, преко једне тоне крви!

КК Црвена звезда Телеком наставиће као и до сада, да поклања велику пажњу хуманитарним, друштвено одговорним акцијама, да помаже заједници, и онима којима је та помоћ неопходна.

Као и увек, „Звездина хумана недеља“ одржаће се и ове године у последњој седмици старе године.

Повезане вести

Leave a Comment