Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гроф суспендован на два месеца!

Дисциплинска комисија ФС Србије суспендовала је тренера Црвене звезде Миодрага Божовића на два месеца због тога што је у мечу осмине финала Купа Србије против Борца након црвеног картона неко време одбио да напусти клупу.

Као отежавајућу околност стручњаку лидера српског шампионата узето је и то што му је ово, по процени дисциплинаца ФСС-а, био трећи тежи прекршај ове сезоне. Поред суспензије, Звездин стратег ће морати да плати и казну од 200.000 динара.

Ако ова одлука остане на снази, Звезда ће бити без првог тренера на клупи у самом финишу јесењег дела Супер лиге Србије на утакмицама против Радника у Београду и Јавора у Ивањици, али ће популарни Гроф моћи да води екипу од почетка другог дела сезоне, обзиром да би суспензија до тада истекла.

Да су у Фудбалском савезу Србије чврсто одлучили да тренирају строгоћу говори и суспензија стадиона Партизана на неодређени период због увредљивог скандирања навијача клуба из Хумске према гостима из Новог Сада на недавној утакмици против Војводине, тако да ће Друловићев тим бити без подршке са трибина у финишу првог дела првенства.

Повезане вести

1 comment

DELIJAsaDRINE дец 11, 2015 at 13:34

Komsije su i do sad bile bez navijaca ???

Reply

Leave a Comment