Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвено-бела катедра на ФОН-у

КК Црвена звезда Телеком и ове године, учествовао је на конференцији „SportBizz“ коју је организовао Савез студената Факултета Организационих Наука у Београду.

Делегација црвено-белих коју су представљали директор Давор Ристовић, ПР клуба Игор Вујичин и директор Маркетинга КК Црвена звезда Телеком Филип Сунтурлић, одржали су скоро једноипочасовно предавање у оквиру конференције „Спортски менаџмент и маркетинг“.

Основа предавања делегације нашег клуба била је функционисање великог клуба и маркетиншки и ПР наступ“.

Бројни студенти пратили су ову размену искустава која се састојала из три дела, али и често постављали питања, јер су кроз излагања схватили да фунционисање једног тако великог система, који у свом саставу има:клуб са свим млађим категоријама, развојни клуб, спортску гимназију, школу кошарке, летњи камп и три хале, није нимало једноставно.

Предавање у коме је ПР клуба говорио о свим обавезама, али и замкама свог посла, директор маркетинга о борби за клијенте и маркетиншким акцијама, по којима је КК Црвена звезда Телеком сада већ познат не само у региону, а директор о бројним обавезама, али и искушењима у раду са људима, привукло је у амфитеатар ФОН-а бројне студенте који су на крају бурним аплаузом наградили предавање делегације КК Црвена звезда Телеком, који је редован учесник ове конференције већ четири године.

КК Црвена звезда Телеком и на овом пољу покушава да буде корак испред свих. Наш клуб већ годинама уназад даје прилику студентима Факултета Организационих Наука да стекну кроз волентерски програм непроцењиво искуство рада у великом клубу и систему, и то кроз активно учешће у припремама и организацијама великих утакмица, маркетиншких акција или акција друштвене одговорности у којима црвено-бели активн учествују већ годинама.

Повезане вести

1 comment

Ap дец 10, 2015 at 17:43

Bravo!

Reply

Leave a Comment