Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовановић: „Да нас буде више против Сурдулице него што некима долази у Европи!“

Штопер Црвене звезде Вукашин Јовановић причао је за „Журнал“ о утакмици са Радником, али и јануарском прелазном року.

„Свиђа ми се најновија парола ‘нема лека’. Волео бих да навијачи дођу у што већем броју да прославимо титулу. Није им потребан шал, пошто је топло, у бодовном смо плусу. Да нас буде више против Сурдулице него што некима долази у Европи. Апослутни смо фаворити, никога не би требало потцењивати, очекујем 10.000 људи, али знам да ће доћи 30.000,“ изјавио је Јовановић за „Журнал“.

Што се трансфера тиче…

„Није на мени да причам о трансферу, о томе размишљају посредник и људи из руководства клуба. Имамо још два меча до краја године, прелазни рок долази убрзо, током јануара ће све бити јасније. Жеље су једно, реалност друго. Нећу да одлазим из клуба само да бих отишао. Један човек је направио ситуацију да се ником не иде из клуба, то се односи и на оне који су можда летос хтели да иду. Међу нама влада сјајно другарство“.

Јовановићу сметају приче да је намештено када год Звезда добије утакмицу.

„Подсмевају се српском фудбалу, на бољим стадионима и теренима, и лига би била у рангу са јачим европским. Друга ствар су предрасуде… Кад Звезда изгуби, то је нормално, кад победи одмах се стварају теорије завере и сервирају приче да је намештено. Сметају ми такви коментари, увек пружам максимум, неко се појави и каже да је намештено то није у реду. Поносан сам на све што смо урадили. Покушавам да што више уживам, ово ми је најлепши период у животу, атмосфера, људи који нас окружују – све је велика бајка.“

Повезане вести

3 comments

dexy122 дец 10, 2015 at 13:57

„Voleo bih da navijaci dodju u sto vecem broju da proslavimo titulu.“ Mislim da ste ili vi, ili Zurnal napravili gresku. Pretpostavljam da je mislio jesenju titulu. Nemojte jos da slavimo titulu. 😀

Reply
Драган дец 10, 2015 at 14:15

На јесењу се мисли 🙂

Reply
Деда Дедонатор дец 10, 2015 at 13:07

Зашто ког ђавола морају да помињу комшије… Чиме су то они заслужили да буду поменути у контексту Звезде?! Ово није Звездин ниво.

Reply

Leave a Comment