Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Наташа Ковачевић: Борбом и стрпљењем можемо до изненађења

Женски кошаркашки клуб Црвена звезда промовисао је екипу за ову сезону, по узору на представљање мушке екипе. Тим од скоро поново наступа у црвено-белој комбинацији, за разлику од претходних сезона, када су коришћене потпуно бела и црвена гарнитура дресова, а председник КК Црвена звезда, Небојша Човић најавио је да ће помоћи женској секцији да се врати на некадашње позиције, најпре у домаћим оквирима.

Наташа Ковачевић, која се недавно вратила на терен, има сјајну сарадњу са медијима, тако да је и овога пута била у центру пажње представника седме силе и том приликом је истакла велико задовољство све већом пажњом коју добија женска кошарка код нас.

– Морам да кажем да ми је посебно драго што је организовано овако нешто и зато што напокон женска кошарка добија мало више пажње него иначе. Заиста мислим да су ове девојке то и заслужиле, тако да смо се дивно провеле и верујем да је свима драго што смо били овде.

Звездина узданица истиче да њене саиграчице имају позитиван став о оваквoм виду медијске презентације.

– Сви воле да се сликају овде у екипи, нема изузетака. Сви су активни када је сликање у питању – истакла је Наташа, а затим се осврнула на своју форму после повратка:

– Изгледа ми доста добро, мислим да сам се уклопила у екипу и да на тренинзима све радим нормално као иначе, вратила сам се мало у кондицију, тако да је боље него што је било у првој утакмици када је то у питању, али генерално ми је част што играм за Црвену звезду и надам се да ћемо нанизати доста победа.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz12316293_1042390739155155_6005068342125070821_n

Без обзира што је актуелни шампион Радивој Кораћ у овом тренутку неприкосновен, Наташа се нада да би Звезда могла до изненађења у наставку сезоне.

Трудићемо се да на свакој утакмици пружимо максимум и да остваримо што више победа. Надам се изненађењу у Купу и плеј-офу. Верујем да борбом и стрпљењем можемо да дођемо до неког изненађења. Јако ми је драго да је екипа баш оваква и стварно су изванредне. У екипи је доста јуниорских и кадетских репрезентативки, тако да верујем да ће већина њих доћи до сениорске репрезентације и свакако да им желим сву срећу. Медијска пажња ће посебно значити младим девојкама да се навикну на овако нешто, да стекну ново искуство, ове девојке то заслужују.

О првом фавориту за трофеје и браниоцу титуле, екипи Кораћа, Наташа је истакла следеће:

Мислим да су они фаворити, чини ми се да имају најстарију екипу, искусне играчице и још немају пораз. Надамо се бар једном трофеју. Мене је живот научио да не планирам на дуге стазе, ко зна, можда и освојимо све, то се никад не зна. Ми ћемо пружити максимум, па ћемо видети докле ћемо догурати.

Кошаркаши Црвене звезде у последње време пружају одличне игре, а Наташа и саиграчице их често подржавају са трибина, када им обавезе то дозволе:

– Често смо на њиховим утакмицама, често навијамо, сви волимо да дођемо и бодримо мушкарце, па се надамо да ће и они доћи једном да бодре нас – завршила је Наташа у свом стилу.

Повезане вести

Leave a Comment