Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Околић: Није било лако као што је изгледало

Александар Околић, средњи блокер четвороструког узастопног првака државе и репрезентативац Србије, након вечитог дербија истакао је да није баш све било тако лагано као што то показује коначан резултат.

– Иако је изгледало лако, било је јако тешко. Ми смо јуче стигли са пута, играли смо у Израелу, вратили се уморни, поспани, нисмо уопште тренирали, само утакмице, тако да смо скупили максималну снагу да завршимо како треба и ево успели смо.

Вечити ривал није тако квалитетан као претходне сезоне, али Околић има високо мишљење о њиховом новом тиму уз напомену да нема проблема када црвено-бели одиграју онако како умеју.

– Партизан је стандардно јак противник, само је од нас зависило да ли ћемо се добро поставити или не, наша концентрација је била најважнија, били смо на високом нивоу и самим тим је било 3:0 за нас.

Околић је до овог кола заузимао прву позицију на листи најбољих блокера лиге са просеком од 1,07 по сету, а одмах иза је његов саиграч Никола Мунћан са просеком од 0,92 блока по сету, тако да бранилац титуле у овом тренутку има најбоље средње блокере у Србији.

Повезане вести

Leave a Comment