Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дрес Дарка Панчева у витринама Звездиног музеја!

У Београду је 2. децембра у вечерњим сатима одржана велика хуманитарна аукција на којој су продавани спортски реквизити и опрема прослављених спортиста.

Учесници аукције надметали су се за многе вредне предмете, а посебну пажњу привукао је дрес Црвене звезде, тачније Дарка Панчева, који је некадашњи центарфор нашег клуба носио у чувеној утакмици полуфинала Купа европских шампиона у којој су се 24. априла 1991. сусрели Црвена звезда и Бајерн из Минхена (2:2).

ФК Црвена звезда такође је био учесник ове аукције, а након краћег надметања, дрес је на велико задовољство и клуба, али и домаћина и организатора аукције, Јована Симића, дошао у власништво ФК Црвена звезда. Већ од данашњег дана, музеј на стадиону „Рајко Митић“ богатији је за дрес Дарка Панчева.

Сва прикупљена средства са аукције биће уплаћена Хуманитарној организацији „Сингидунум“ која ће их уз посебан уговор пребацити Фонду за лечење тешких обољења, стања или повреда које се не могу успешно лечити у Србији.

Повезане вести

1 comment

comi дец 3, 2015 at 22:42

Hvala dragom bogu!DARKO JE NASA LEGENDA KOJA ZASLUZUJE SVAKI VID POSTOVANJA PA I POSLE TOLIKO GODINA!ZIVEO VECNO DARKO LEGENDO NASA!!!

Reply

Leave a Comment