Moja Crvena Zvezda
Најновије

Ћалов: „За наредни сусрет са Чукаричким очекујем реакцију фудбалера“

По завршетку сусрета са Борцем из Чачка на конференцији за медије појавио се помоћник Миодрага Божовића, Воја Ћалов, с обзиром на то да шеф стручног штаба није имао право присуства пред новинарима због искључења које је зарадио у 60 минуту.

– Тешко је било шта рећи после овако убедљивог пораза. У првих 20 минута смо добро контролисали утакмицу и лопту, међутим после првог примљеног гола игра нам се распала. Једноставно, догоди се лош дан када вам ништа не полази за ногом. Тиму Борца и њиховом тренеру Косановићу желим много успеха у наставку шампионата, али и Купа Србије. Надам се да ће са оваквом игром успети да дођу до финала.

Асистент Грофа Божовића оправдање за убедљив пораз није желео да тражи у одсуству Марка Грујића и Александра Катаија.

– Истина је да су они наши понајбољи играчи и да се њихово одсуство осетило. Међутим, играчи који су играли су такође део тима. За наредни сусрет са Чукаричким очекујем реакцију фудбалера, да се издигну и наставе серију победа у првенству. Сматрам да Црвена звезда то мора и може – закључио је помоћни тренер Црвене звезде Војо Ћалов.

Повезане вести

3 comments

Delija 12345 дец 3, 2015 at 05:55

Bravo Božoviću za taktiku i sastav!
Sad vidiš koliko ti vrede Mbođ i Ristić, one koji vrede i igraju držiš na klupi, ponizio si nas i udario nam veliki šamar. Bruka i sramota!!!
Napred Zvezdo!

Reply
otpisani101 дец 2, 2015 at 23:08

bruka,sramota i velika sramota…nije mi jasno zasto je bozovic odmarao grujica?,zasto je hugo bio rezerva i zasto je utakmicu poceo mbodj…valjda za ligu sampiona…mislim da je ovo sramota za sve fudbalere koji su danas igrali fudbal i brukali crvenu zvezdu…zvezda,pa jamislim ne bi ni sa omladincima izgubila od borca sa 5-1,tako to sto smo igrali sa malo kombinovanim timom nije nikakvo olaksanje ni za grofa a ni za veliku sramotu…ali nije sve tako lose,bar smo videli da lukovic vise nije fudbaler za zvezdu,toliko gresaka od iskusnog stopera odavno svet nije video…spor je, da sporije ne moze…videli smo ocajna izdanja ristica i jovanovica,koji su mladi i ima za njih nade,dok za lukovica mislim da je kasno i sa njim u evropi zvezda nema sanse…nije mi jasno zasto su penzioneri sa zapada zvizdali jovicu,koji je bio mnogo bolji od ovih losih…decko dao gol,imao nekoliko sansi da se proslavi i bar se nesto vrtelo oko njega…za razliku od pojedinih koji se nisu ni videli na utakmici…zvezda mora da u pauzi dovede 2 stopera koji znaju da igraju fudbal i koji ne ispadaju na svaku ofsajd zamku iz igre ko mala deca…ocigledno je da od lukovica,rendulica i mbodja nema vajde…sada je kasno da se pravimo pametni i fudbaleri da bi koliko-toliko popravili utisak moraju do pauze sve utakmice dobiti…to je jedini put da se zaboravi ova blamaza…zvezda sampion…

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга дец 3, 2015 at 08:57

Превише смо се занели и веровали у ову екипу. Звезда је до сада побеђивала само зато што је српски фудбал у огромној провалији.

Са овим тимом и неким играчима нема Звезда шта да тражи у Европи ни против тимова са Кипра …
Кад ово схватимо и кад имамо у виду чињеницу да је Звезда дужна до гуше, онда ће нам бити јасно где се налази и Звезда и српски фудбал!

Па зар нешто паметно има да каже овај помоћник после онакве бруке и незапамћене бламаже. Завуци се негде у рупу Војо и не проговарај ни реч, као ни звездини фудбалери.

Reply

Leave a Comment