Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Руски амбасадор захвалио Делијама

Навијачи Црвене звезде су на мечу против мадридског Реала у Евролиги одали почаст настрадалом руском пилоту Су-24 Сергеју Александровичу Румјанцеву, кога су убили џихадисти након катапултирања изнад сиријског неба, а убрзо је стигла и повратна реакција од стране руског амбасадора у Србији.

Александар Чепурин, амбасадор Русије у Србији захвалио се Делијама на лепом гесту у победи против првака Европе минулог петка:

– У Русији су захвални на изјавама саучешћа поводом обарања авиона и погибије пилота који су упутили многи Срби. Хвала навијачима Црвене звезде – нагласио је Чепурин у једном делу опширног интервјуа за Политику.

Већ овог петка на програму је нови евролигашки дуел у оквиру групе А, када кошаркаши Црвене звезде у оквиру 8. кола дочекују руски Химки од 20 часова. Биће то прилика за нови спектакл присталица црвено-белих и још један незаборавни меч у најјачем европском клупском такмичењу.

Повезане вести

1 comment

Delija дец 3, 2015 at 13:44

Pogrešno ime izašlo na internetu jbg…

„Sahranjen pilot oborenog „suhoja“ Ruski pilot Oleg Peškov, koji je poginuo prošle sedmice kada je njegov avion oborila turska vojna avijacija“

Reply

Leave a Comment