Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеТрансфериФудбал

Растанак клуба са Деспотовићем, Звезди – ОПРОСТ ДУГА!

Црвена звезда и Ђорђе Деспотовић завршили су са сарадњом! По други пут, нападач ће напустити црвено-бели табор, и овога пута без обештећења!

Након сјајних партија у Каирату, помињане су суме од 650 000, па чак и милион евра, за колико је наводно Деспотовић требало да буде продат, али од свега неће бити ништа.

Како Мондо сазнаје, две стране су споразумно раскинуле уговор, а од помињаних цифара, Звезда ће добити само опрост дуга, у износу од 30 000 евра, а играч „чисте папире“. У годинама у којима је Звезда у великим финансијским проблемима, клуб се више пута на овај начин растајао са играчима него што их је продавао, па су на сличан начин Маракану напустили и Милијаш, Мрђа, Нинковић, Савићевић…

Деспотовић се није прославио у свом другом мандату у црвено-белом, а више него по головима, остао је упамћен по „провокацији“ према западној трибини, током утакмице са ОФК Београдом, када је свој други и последњи гол у црвено-белом прославио гестикулацијом ка навијачима, после чега је публика прилично лоше реаговала када је он у питању.

Повезане вести

1 comment

SVE PJANO21 дец 2, 2015 at 00:08

Strašno! Igraju Sikimić i Orlandić, a Despotović nema mesta, koštaće nas ova mafijaška uprava!

Reply

Leave a Comment