Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Милер: Било је лудо, желео сам само победу

Квинси Милер је извадио Звезду из “канала“ током треће четвртине. Вратио је екипу из заостатка од 10 разлике и одиграо као у трансу, при томе је морао и да пази на сваки контакт са противницима, јер је био у опасности да због личних грешака раније заврши меч.

На крају је пружио још једну фантастичну представу убацивши 24 поена (шут за два 2/3, тројке 5/7, слободна бацања 5/6) уз седам скокова по две асистенције и блокаде. После меча је истакао да никада не губи веру, а није скривао ни одушевљење атмосфером коју су створиле Делије у паклу Пионира.

– Било је лудо, али ја сам заиста желео само да победимо, играо сам за тим. Све што сам желео јесте да победим, ово сам учинио за навијаче и за тим. Када смо пали требало је нешто да нас подигне и ја сам то учинио – рекао је љубимац Звездиних навијача.

Милер наставља да се пење и на индивидуалним листама Евролиге. Сада је пети стрелац елитног такмичења са просеком од 16 поена по мечу, док је задржао другу позицију у блокадама, где му је просек 2,20 на пет сусрета, а стигао је и до 13. места међу најбољим скакачима са 6,4 ухваћене лопте по утакмици.

Повезане вести

3 comments

bezimeni_DELIJA нов 28, 2015 at 17:37

Miler mi se zasad cini da je pravo pojacanje, na racunajuci Simona jer mu nije prvi put da igra u crveno belom dresu.Nadam se da ce Miler ostati jos jednu sezonu. Miler ooooooooo!!!!!!

Reply
bezimeni delija нов 28, 2015 at 17:26

Miler je prvo pravo pojacanje, ne racunajuci Simona jer je on iskusniji u zvezdi.Nadam se da ce Miler ostati jos jednu sezonu nakon ove.Miler ooooooo!!!!!!

Reply
вокс нов 28, 2015 at 11:41

Милер килер, попут Ђенке и адмирала Нелсона, лагано постаје један од најбољих американаца који су играли код нас. Квалитет и харизма су фантастични код њега, дошао је са победничким менталитетом што се и да видети. Надам се да неће бити испљуван после прве лоше партије, а реално доћи ће и таква кад тад. И Нелсон и Ђенка и Вили су имали такве партије и били су пљувани, а сад нам фале у екипи (сем брата Вилија који се вратио). Имам неки осећај да ће овај момак и да превазиђе остале Амере који су играли код нас.

Reply

Leave a Comment