Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Ребић: Сви смо били као један

Никола Ребић добија све више минута у тиму Црвене звезде. Против Реала је непланирано играо у моментима када се ломила утакмица, постигао је важну тројку, којом се Звезда одлепила против првака Европе, поделио неколико асистенција Цирбесу и са укупно пет поена, четири асистенције и два скока значајно допринео рушењу великог Реала.

– Велика победа. Нико није очекивао да може да се победи Реал, али уз ову атмосферу… Похвалио бих навијаче који су били изванредни. Мислим да смо целу утакмицу одиграли сконцентрисано. Било је пар минута лоше игре у трећој четвртини, али успели смо да се дигнемо и на крају заслужено победимо.

Ребић је практично ушао у игру у најтежем тренутку на утакмици:

– Јесте, било је 10 разлике, Јовке је изашао. У том тренутку мислим да нико није очекивао да можемо да победимо, али веровали смо, храбро смо одиграли тих послењих 15 минута. Радује ме што је тих последњих 15 минута била млада петорка на терену. Квинси је играо добро у тим моментима, на крају и Мајк. Трудили смо се њих да погледамо ми млађи, кад нам се отвори прилика да пробамо асистенције и шут, што је било добро. Похвалио бих и игру Гудурића и генерално игру целог тима. Сви смо били као један. У тим моментима, на 10 разлике, показали смо огроман карактер, успели да се вратимо против овако велике екипе и заслужено смо победили.

Догодило се да је Ребић био једини преостали плејмејкер у младој екипи против европског првака:

– Јесте, мислим ова ситуација се десила и против Стразбура, мање-више, кад је Јовке имао пет личних. За мене огромно искуство, ја практично две године нисам добијао неку минутажу. Било је мало страха на 15 минута, када сам ушао, јер није било измене. Погледао сам на тренутак на клупу, био сам преуморан, није никог било ту, рекао сам себи: “Шта сад, стисни се још ових пар минута“ и настојао да одиграм на најбољи начин.

Повезане вести

2 comments

kastiljo нов 28, 2015 at 15:29

Dugujem izvinjenje ovom momku,sstvarno sam mislio da ne moze da igra na preterano visokom nivou…Sinoc mi je pokazao koliko sam pogresio..Bravo mali.

Reply
rene artoa нов 28, 2015 at 15:17

Bravo mali samo napred!!!

Reply

Leave a Comment