Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Штимац: Победили смо, лепо је све то, али идемо на Цибону

Владимир Штимац био је трећи играч по индексу корисности (15) у редовима Црвене звезде у великој победи над прваком Европе. Центар екипе са Малог Калемегдана забележио је седам поена, шест скокова и две асистенције против Мадриђана.

– Сви смо изгарали, дали све од себе, како на терену, тако и на клупи. Честитао бих играчима на борби, једна веома важна утакмица за нас. Океј, победили смо, лепо је све то, али идемо на Цибону. Нећемо да изгубимо утакмицу, не желимо то и не желимо понављање неких ствари. Мислим да треба да се спремимо за ту утакмицу, сутра је одмах тренинг и то је то.

На питање о чему је размишљао у тренутку када је Реал побегао на 10 разлике, а екипа остала без Јовића, као и о свом учинку, Штимац је одговорио следеће:

– Нисам ништа размишљао. Није ми важно тренутно шта и колико и како, важно је да ми победимо утакмицу. Да ли ће данас Мајк, сутра Лаза, прекосутра не знам ко… Такве екипе су шампиони. Важно је да ми одиграмо добру одбрану и да победимо, ово је тимски спорт.

О повратку из Арене у Пионир у Евролиги:

– Стварно је била одлична атмосфера. Захвалио бих се навијачима што су нас подржали и свим људима око клуба, што су долазили, седели једни на другима да би нас бодрили, стварно хвала им. Идемо даље.

На питање који савет је дао Квинсију Милеру, Звездин центар је дао оригиналан одговор:

– Да не полуди. Зато што ја имам тих испада. Он никад није играо овако нешто и није ми веровао док није данас видео.

Повезане вести

Leave a Comment