Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Раосављевић о Паркеру и Деспотовићу

Раосављевић o прелазном року: "Није било одустајања за педаљ ...

Спортски директор Блажо Раосављевић причао је за „Блиц“ о ситуацији са Ђорђем Деспотовићем и Џошуом Паркер.

„Тражићемо неко решење за Паркера јер је питање да ли се он уопште уклапа у стратегију шефа стручног штаба. Кад је био ту, није показао нешто што би задовољило критеријуме Божовића. Истина је и да би био тешко прихваћен због навијача после изјава које је давао у Шкотској, али и због саме игре. Што се тиче Деспотовића, са њим још нисмо разговарали, али неразјашњено је све, да ли га хоће Каират. Прво га нису желели за откуп, онда јесу. Он хоће да иде даље, мислим да га ни Божовић не види у својим плановима“, рекао је за „Блиц“ Блажо Раосављевић и и прокоментарисао финансијску ситуацију.

„Ситуација у свлачионици је одлична и поред свега, и пред меч са Вождовцем и уопштено. Поента јесте у ономе што је Божа рекао, да се новац нађе и исплати до 16. децембра, како би играчи мирно отишли да се одморе, да нам не дођу уморнији. Није било ултиматума нити натегнутих односа са Божом, он само првенствено мисли на играче и страхује да ће се атмосфера пољуљати“ закључио је Раосављевић.

Повезане вести

1 comment

Црни Грга из Мокрога Луга нов 27, 2015 at 18:04

Раосављевић ни „вино, а ни вода“!?
Што не каже хоће ли бити пара и где ћете их наћи?
А без пара неће бити ништа!

Или сте оставили могућност да паре пронађу такозване вође навијача и кримоси који су се њима придружили и који су отерали Управу Звезде. Отерали су управу која је ипак како тако обезбеђивала паре и спонзоре, у односу на кримосе који имају пребогате досијее у полицији који за Звезду никада нису ни динар дали, осим што су јој само наносили штету и данас наносе, нажалост!

Reply

Leave a Comment