Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Ребић: Пробаћемо да искористимо сваку шансу која нам се укаже

Никола Ребић ове сезоне има највећу минутажу од како наступа у првом тиму црвено-белих. Истакао се важним тројкама против Бајерна у Минхену, када је Звезда стигла до друге победе у Евролиги ове сезоне, а пред меч против Реала изјавио је да ће наш шампион учинити све како би стигао до победе уколико се укаже прилика.

– Дочекујемо, као што знамо, великана европске кошарке, овде у “Пиониру“, што ће бити мало другачије. Имамо исти скор после шест кола, што је можда мало чудно. Не треба претити Реалу, али ми ћемо пробати да искористимо сваку шансу која нам се укаже. Наравно уз подршку публике у коју не сумњам да ће бити огромна, поготово што се игра овде у “Пиониру“, где је другачија атмосфера него у “Арени“.

Пошто су карте очекивано распродате за свега неколико минута, очекује се да песма подршке загрми са трибина и понесе Звезду ка трећем тријумфу, мада је противник можда и најтежи могући у овом тренутку:

– Мислим да је за све нас додатна мотивација. Знам како је било и прошле године пред толико навијача овде у Пиониру, тако да сви са нестрпљењем очекујемо утакмицу – закључио је млади плејмејкер освајача трипле круне.

Повезане вести

Leave a Comment