Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Ивана Ђерисило у Пољској

Кратко је трајао Иванин повратак у Звезду. После непуних 20 дана Ивана се преселила у Пољску и од данас је члан Атом Трефл Сопота.

Ивана се 6.новембра вратила у Црвену звезду после 12 година, потписала отворени уговор и приликом промоције је изјавила да ће отићи само ако стигне „веома добра понуда“. После само две утакмице (Тент, Железничар) Пољаци су брзо реаговали, па је Ивана до краја сезоне у једној од најјачих лига света.

Срећно, Ивана!

Повезане вести

1 comment

Estrella Roja нов 27, 2015 at 16:16

Kakva farsa u odbojkaškom klubu. Oduvek sam se pitao kako to da svake godine prodajemo najbolje igračice koje su jedva punoletne, a da s druge strane zamene stižu u vidu juniorki. U zadnijih dve decenije je prodato na desetine igračica reprezentativnog kvaliteta, a mi i dalje kuburimo sa novcem. Očigledno da tu neko zarađuje dobre pare a uz to pomaže mu i nezainteresovanost javnosti za odbojku, tako da tu ima mnogo prostora za netrasparentnost i malverzacije.. Da bi odbojkaški klub imao rezultate u Evropi potrebno je da ima igračice od 27-28 godina (u punoj igračkoj zrelosti), a kod nas to postaje skoro nemoguće, što zbog toga što treba platiti te odbojkašice jer one igraju za platu a ne stipendiju, a i delimično zbog predrasude koja samo kod nas prolazi – a to je da igračica u tim godinama biva smatrana penzionerkom. Elem, Đerisilo nije trebalo da uopšte ponovo oblači dres Zvezde ako nije bila na čisto da želi da se vrati u našu odbojku. Ovako je klub najviše izgubio na svom renomeu..pod uslovom da ga je uopšte i posedovao.

Reply

Leave a Comment