Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Симоновић: Људи то је Реал, али Делије ће нам бити додатна енергија

Ближи се меч против Мадриђана, један од пресудних за Звезду у покушају да се други пут узастопно пласира у ТОП 16 фазу Евролиге, а Марко Симоновић се у изјави за Б92 осврнуо на утакмицу против Сутјеске у којој су црвено-бели и поред 25 изгубљених лопти успели да стигну до победе:

– Веома тешка утакмица. Знали смо да ће ривал бити максимално мотивисан, а ми доста истрошени, са скраћеном ротацијом, али смо показали добар карактер. У екипу се вратио Бранко Лазић, који је изузетно битан играч за наш тим, капитен, па је сигурно да добијамо огроман квалитет и сигурност са њим. Да смо га имали у Стразбуру исход би био другачији.

Следи спектакл у београдском храму кошарке, када ће Звезда дочекати актуелног шампиона Европе, Реал из Мадрида у петак од 20 часова. Оба тима су бодовно изједначена у групи А, заједно са Бајерном, што утакмици даје посебан значај.

– Атмосфера је сјајна. Момци су спремни да се до последњег атома снаге жртвују за Звездин грб. Истина је да Мадриђани у последње време играју у нешто слабијој форми, али људи, то је Реал. Актуелни прваци Европе. Сигурно је да су фаворити у тој утакмици – истакао је Симоновић, а затим нагласио и значај Звездиних навијача у предстојећем окршају са славним клубом:

– Делије су невероватне, сјајне на свакој утакмици. Сигуран сам да ће нам бити додатна енергија у тој утакмици – истакао је Симоновић, који је на последње четири утакмице погодио 16 тројки из 29 покушаја.

Повезане вести

Leave a Comment