Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Младеновић суспендовао двојицу кадета

Директор Омладинске школе ФК Црвена звезда, Драган Младеновић, поднео је дисциплинску пријаву и суспендовао чланове кадетске селекције Филипа Максића и Срђана Ракића због грубог кршења клупске дисциплине.

Младеновић је такву одлуку донео после разговора са њиховим тренером, Огњеном Короманом, играчима и њиховим родитељима. Коначну одлуку о статусу поменутих играча донеће Дисциплинска комисија клуба на првој наредној седници.

Повезане вести

12 comments

Zvezda je Srbija нов 25, 2015 at 14:33

Te balavce odmah proterati iz Zvezde. Danas u samostalnoj Srbiji samo retardi mogu da navijaju za jugoslovenski nogometni klub sa titovog stadiona sa grbom bratstva i jedinstva titove jugoslavije na svojim crno-bijelim dresovima zagrebackih boja.

Reply
ivan red star нов 25, 2015 at 07:57

Nikada vise u svetinju kada mogu da obuku grobarski sljam, znali su sto rade

Reply
Severac нов 25, 2015 at 02:27

Sjećam se jednog intervjua Ivice Momčilovića u kojem je rekao da je kao omladinac reprezentacije tadašnje Jugoslavije u meču (prijateljskom?) u Beogradu protiv nekih južnoamerikanaca (čini mi se Čilea) na 3:0 za nas, u 90 minutu počeo da žonglira loptu… Miljan ga je tada (kao predsjednik FSJ) istjerao iz reprezentacije (zbog nepoštovanja protivnika) i rekao da više nikada neće zaigrati u reprezentaciji! I nikada više nije ni zaigrao!!! P.S. Ovi momci, nemoguće je da u trenutku dok su to činili, nisu znali šta čine… i prema tome… NIKAD VIŠE u Zvezdi!!!

Reply
zoran a borac нов 24, 2015 at 18:51

Ako nisu ozbiljni momci neće valjati ni sebi ni drugima.Podrška upravi naravno.Klince u Sopot jedno godinu dana ili teleoptik kako hoće.

Reply
Kastro нов 24, 2015 at 18:48

Odstraniti ih iz kluba. To sto su uradili je vam pameti. Neka sada idu i igraju za partizan, ili neku njihovu filijalu. Uglavnom takvima nije mesto u Zvezdi i bice sramota da ostanu trenirati na Marakani (Rajko Mitic)

Reply
teks viler нов 24, 2015 at 18:26

Pustite tu decu na miru.Svako ima pravo na gresku.Bosancic je sedeo na klupi u derbiju dok je bio u Partizanu i pevao nase ,pesme severa.Radonjic je 100 puta izjavio da navija za Zvezdu dok je bio u Partizanu,pa sta?Ne unistavajte deci zivote.

Reply
... нов 24, 2015 at 18:49

Oduvek si pisao nebuloze. Sada si se i odao da si jadni mali glodarcic. Ne izlazi iz rupe -21 je. Zaledices se.

Reply
teks viler нов 25, 2015 at 17:08

Mozak ti je glodarski.

Reply
kazo нов 24, 2015 at 18:50

Kakva djeca, glume mangupe teraj ih vani sta su to oni pokazali pa da se tako mogu ponasati,Sefik vaterpolo golman svi znamo da je grobar i sam je rekao ali ja ga postujem zbog svega sta je uradio za vaterpolo klub Crvena Zvezda e to je ljudska velicina

Reply
teks viler нов 25, 2015 at 17:17

Druze,ne znamo mi zbog cega su se oni slikali tako,nije slucajno sigurno.Necu da nasedam na medijske provokacije.Ovo je menadzerski obracun.

Reply
djole нов 24, 2015 at 18:07

To nisu kadeti – to su idioti..Tjeraj napolje odmah..

Reply
nebojsa нов 24, 2015 at 18:05

Bravo Mladenovicu , klince treba najostrije sankcionisati , da se zvezdini fudbaleri slikaju u partizanovim trenerkama – pa to je najveca uvreda za Zvezdu .Puna podrska od svih delija !!!

Reply

Leave a Comment