Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Гроф незадовољан суђењем: „Две кардиналне грешке су направљене на нашу штету!“

Црвена звезда је победом над Радничким у Нишу (2:1) дошла до 15. победе заредом чиме је изједначена серија шампионске генерације из 2014. године.

Међутим, у сенци значајне победе остао је низ лоших ствари на које указује шеф стручног штаба нашег клуба, Миодраг Божовић.

– Две кардиналне грешке су направљене на нашу штету, а све због лоших процена судија. Прва, када је признат гол нашег ривала из офсајда, а друга када је нама поништен чист гол због наводног играња руком Ибањеза. Ми смо квалитетом и срцем добили тај меч, али такве ствари не смеју да се догађају. Грешке су превелике. Замислите само да је ситуација била обрнута и да смо ми дали гол из офсајда, а ривалу поништен чист погодак. Па о томе би се писало и причало данима, покретале би се читаве афере, а сада реакције нема… Мора да је буде јер је Звезда на терену, и то свима, показала да заслужује бољи третман – резигниран је Миодраг Божовић.

Повезане вести

1 comment

dexy122 нов 24, 2015 at 01:03

Neka im je rekao. Da pripaze malo. Ovo nije prvi put da grese. Gresili su onomad na Rajku kada su nam svirali ofsajde na sve strane. Kada se nama to desi onda mediji zvone na sve strane.

Reply

Leave a Comment