Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Лука Јовић: „Прегрмели смо тешко гостовање, али то не значи да сада смемо да се опустимо“

Лука Јовић је био стрелац у пријатељском сусрету против Звијезде ’09.

У суботњој утакмици против Радничког, Лука Јовић је у игру ушао у 82. минуту, а жеља Миодрага Божовића да игра са три шпица исплатила се већ у наредном, када је Звезда успела да постигне победнички гол. Јовић је у понедељак, 23. новембра, одигао читаву утакмицу против Звијезде ’09, и успео је да се упише у стрелце.

– Када сте нападач сваки гол вам је важан. И у такмичарским, и у пријатељским утакмицама. Головима сами себи подижемо самопоуздање. Због тога ми је драго што сам екипи донео изједначење, али ми је жао што нисам постигао још који погодак јер сам имао прилике за то. Важно је да смо победили. Доста пажње обраћамо и на пријатељске утакмице, оне су нам прилика да се наметнемо тренеру али и одржимо висок ниво игре – јасан је Јовић који очекује да се Звездина победничка серија настави.

– Прегрмели смо тешко гостовање, али то не значи да сада смемо да се опустимо. Сваку победу морамо да заслужимо, и због тога се већ окрећемо наредном викенду. Из Ниша носим лепе успомене, не само због победе већ и због лепе, фудбалске атмосфере. Надам се да ће у суботу против Вождовца доћи много навијача како би нам помогли да наставимо овај низ – закључио је Јовић.

Повезане вести

Leave a Comment