Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Катаи и Ибањез срушили Раднички!

Црвена звезда је након вероватно најтеже утакмице у овој сезони савладала Раднички у Нишу са 2:1.

Наш тим је водио тешку битку са домаћим тимом који је пружио јак отпор, али су бриљантни потези Катаија и Ибањеза донели Звезди преко потребен голове и три нова бода.

Серија победа се наставила, сада је на 15, те је достигнут рекорд екипе Славише Стојановића!

ТОК УТАКМИЦЕ

2/2

12274440_10154316223169119_8638350792694778166_nБулатовић је још једном припретио Кахриману из даљине, али је голман нашег тима одлично интервенисао.

ГОООООООООЛ! У 55. минуту гол је постигао Александар Катаи, свој 11. у овом шапионату. То је урадио на сјајан начин, ударцем са преко 20 метера, уз саму стативу.

Ибањез је свега неколико минута касније постигао још један гол, али је он поништен због играња руком. Сумњива ситуација.

Стиже Раднички до изједначења у 64. минуту након продора по левој страни. Сада Звезда мора поново да јури гол за победу.

Офанзива Звезде али без конкретних прилика. са друге стране нису безопасни ни домаћи, који покушавају да дођу до још једног гола.

У 82. минуту Јовић мења Срнића.

Стиже Звезда до новог вођства! Луис Ибањез је примио лопту по левој страни, прешао два играча домаћих и сместио лопту у леви угао Јовановића. Сјајан гол!

1/2

Није било много дешавања и занимљивости на старту утакмице, која се игра по веома тешком и наквашеном терену. Петковић је у 11. минуту шутирао високо преко пречке, а Булатовић затим упутио прави пројектил ка голу Кахримана, који је практично био савладан, али га је пречка спасила.

У 31. минуту је Матос упутио први ударац у оквир гола, али је голман домаћих интервенисао.

12294656_10154316221954119_3897009217823723886_nНешто касније је Сикимић покушао главом, али је изблокиран, да би Катаи у 43. минуту упутио оштру лопту, која је прохујала кроз петерац Радничког, али нико није успео да дође до ње.

Црвена звезда се у оквиру 18. кола ЈСЛ састаје са Радничким у Нишу. Након репрезентативне паузе, наш тим жели наставак серије победа, који у овом тренутку „износи“ 14 тријумфа. Раднички је једина екипа у првенству коју Звезда није савладала у овој сезони. Против Нишлија је у Београду наш клуб одиграо једну од две нерешене утакмице, након чега је уследила серија успеха која и даље траје.

У надокнади времена, пробао је Лакић-Пешић, али је Кахриман добро интервенисао.

РАДНИЧКИ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Стадион: Чаир
Судије: Владо Глођовић, Дејан Петровић, Матија Олајош Нађ
Стрелци: ЈовановићКатаи
Жути картони:

Раднички): А. С. Јовановић, Петровић, Р. Булатовић, Лакић-Пешић, Д. Булатовић, Томић, Марјановић, Ђуричковић, Земљанухин, А. М. Јовановић, Ашћерић

Црвена звезда: Кахриман, Петковић, Јовановић, Луковић, Ибањез, Грујић, Доналд, Катаи, Матос, Срнић, Сикимић

Повезане вести

2 comments

dejo нов 23, 2015 at 17:56

Meni se svidja licno gol Ibanjeza jer je pokazao kako treba da igra igrac koji je u nasoj Crvenoj Zvezdi tu prije svega mislim na bekove i na sve druge igrace ,sto se tice terena bio je slab i za jedne i za druge ali da kazemo jos jedno i da nase Crvene Zvezde stadion trava nije dobra ,samo cu rec jedno da je prije puno bolja trava bila na Zvezdiom stadionu trava a to je bilo kad su igrali Zigic , Bosko Jankovic itd

Reply
DeckyStrasni нов 22, 2015 at 19:17

super utakmica kad imam vremena da gledam ja snimam golove i postavljam na ytko hoce nek pogleda
https://www.youtube.com/watch?v=C-vKMU5fF3M

Reply

Leave a Comment