Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Кецман: Гостовање у Лајковцу је увек тешко

Одбојкашице Црвене звезде у суботу очекује гостовање екипи Железничара у Лајковцу у оквиру 6. кола Винер Штетише Супер лиге.

У претходном колу црвено-беле су доживеле пораз од ТЕНТ-а на свом паркету резултатом 1:3, иако су повеле на почетку сусрета. Пре дуела са Обреновчанкама Звезда је везала две победе, над Динамом (0:3) и МД Зрењанином (3:1).

Железничар је после пораза од НИС Спартака у Суботици (3:0), остварио два тријумфа. Прво су надиграли Јединство из Старе Пазове (3:2), а потом и Крагуј Волеј-форм (1:3).

Црвена звезда и Железничар имају по три победе и два пораза, с тим што црвено-беле имају два бода више и налазе се на 5. месту, док су Лајковчанке шесте на табели.

Наше одбојкашице су ранијих сезона водиле тешке и неизвесне дуеле са Железничаром у Лајковцу.

Годинама уназад гостовање у Лајковцу је било изузетно тешко, па сам сигурна да ће тако бити и у суботу. Једно је сигурно, а то је да ћемо ићи на победу. Покушаћемо да освојимо сва три бода, да што боље одиграмо утакмицу. Имамо јако мало времена да се припремимо с обзиром да смо у среду играли меч против Смедерева у Купу Србије – изјавила је Љубица Кецман, а потом се осврнула на меч у Смедереву:

Ушли смо мало слабије у тај меч. Оне су биле феноменалне у одбрани, што нисмо очекивали. У нападу су пролазиле неке куване лопте, пласиране лопте, блок ауте… Разлика у квалитету је дошла до изражаја у завршници меча. Најбитније је да смо победиле и сада се окрећемо утакмици у Лајковцу – закључила је Љубица.

Утакмица 6. кола Винер штетише Супер лиге између Железничара и Црвене звезде је на програму у суботу 21. новембра од 19 часова у Хали спортова у Лајковцу. Меч ће судити Горан Градински и Светлана Зотовић.

Повезане вести

Leave a Comment