Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Решење за Звездине проблеме на помолу: Удинезе нуди новац сада, а узима Грујића у августу!

Marko-Grujic-CZ-1024x689.jpg

Црвена звезда би могла да реши своје финансијске проблеме, а да ипак задржи једног од носилаца игре.

Наиме, за услуге Марка Грујића веома је заинтересован Удинезе, који према писању „Спорта“ жели да плати Грујића пет милиона евра. Звезда би три милиона добила сада, и решила финансијске проблеме, а преостала два милиона Италијани би уплатили у августу следеће године, када Грујић заврши, надамо се, квалификације за Лигу шампиона.

Наш клуб би тако и задржао Грујића у борби за титулу и Лигу шампиона, а успео би и да реши финансијске проблеме.

Повезане вести

10 comments

Uros Delija нов 17, 2015 at 18:32

Mislim da su oni spremni da daju malo vise. Prodajemo grujica samo ako ode tek posle LS i nista ispod 6.5 miliona

Reply
radoslav нов 17, 2015 at 18:24

nista ispod deset miliona evrova za ovakvog bisera

Reply
Estrella Roja нов 17, 2015 at 16:23

Kakav neodgovarajući naslov. To što nazivate rešenjem je u stvari uvod u propast kluba. Konačno nam se pojavi igrač iz naše škole koji odskače po svim merilima fudbalske igre, uz to ima dobar karakter i nije podložan splavarskim i estradnim obrascima koje praktikuju njegove poznatije kolege iz A reprezentacije. Mislim da od Stankovića nije bilo boljeg izdanka iz naše škole, čak u nekim segmentima Grujić pokazuje mnogo više od slavnog prethodnika. Međutim, da bi izrastao u pravog fudbalera, što znači da ne ostane večiti talenat koji u najnezgodnijim godinama, po formiranje fudbalera pa i ličnosti, menja klubove po inostranstvu češće nego frizuru, on definitivno treba da ostane u Zvezdi još dve-tri godine. Ako klub zavisi samo od njegove prodaje što pre, možda je bolje da se ugasi. Videli smo gde se nalazimo trenutno u Evropi posle lekcije od drugog tima Ludogoreca. Da bi se ostvarilo nešto transparentnije od prvog kola kvalifikacija za bilo koje od dva evropska takmičenja, prioritet je sačuvati i pojačati, ponavljam – POJAČATI, tim koji je sada na veoma niskoj razini evropskog kvaliteta, ali ima štofa u mladim igračima poput Grujića, Plavšića i Ristića uz nekolicinu kvalitetnih stranaca koji bi pojačali klub. Sve ostalo tipa – prodati najbolje pa se od trećine tog novca pojačati za napad na Ligu Prvaka je priča za malu decu i ima prođu samo kod infantilno naivnih navijača. Godine i decenije prolaze a naš klub ispada u prvom pretkolu slabijeg evropskog takmičenja. Uzmimo primer naših komšija iz Zagreba. Dugo godina su ulagali enormne sume u klub, izbacivali evropske velikane u kvalifikacijama poput Ajaksa, da bi na kraju bili redovni učesnici, nevezano za neslavan završetak, Lige prvaka i što je važnije svake godine prodaju igrače za velike sume, i to mnogo slabije od Grujića i Jovića, pa i Jovanovića. Naravno, postoji tu i faktor kvaliteta reprezentacije, pa i sam razvoj tih igrača kasnije u klubovima. Realno kad odu naši igrači u inostranstvu njihov dalji uspeh biva eksces a ne pravilo.

Ipak, Grujić obećava mnogo više od svih izvikanih talenata u poslednjih desetak i više godina, ali je neophodno da napreduje u Zvezdi uz odličnog stručnjaka kao što je Grof. Na taj način i Zvezda ima šanse za uspeh. Da citiram Del Boya „“He Who Dares, Wins“, moto koji bi mogao da se primeni na naš slučaj. Samo se bojim Mućki :).

Reply
dexy122 нов 17, 2015 at 16:17

Potpuno se slazem da treba da uzmemo ovu ponudu i pokusama da izvucemo neke procente iz sledece prodaje. Ristic samo ceka da zameni Grujica, a ove pare bi nam bile dovoljne da ne moramo da prodajemo nikog na kraju sezone. Teska srca ovo govorim, jer prosto uzivam da gledam kako Grujic igra, ali sta sad. Ovo je jako dobra ponuda.

Reply
dexy122 нов 17, 2015 at 16:19

Medjutim evo sad procitah na RSB da ova ponuda nije tacna.

Reply
B нов 17, 2015 at 11:27

Oticice u Udineze na godinu dana, pa u Inter kod Dekija. Doduse bilo bi super kad bi dali koju milku vise

Reply
Zvezda ooo нов 17, 2015 at 10:47

Ovo bi o meni bilo najbolje sto se tice Zvezde,jeste da je Grujic biser,igra sjajno tek ce igrati,ali realno Zvezda je u ocajnoj situaciji,isto tako ima onih koji ce reci 5 miliona je malo treba uzeti vise,ali Zvezda je u krizi to je jedno,drugo da igramo Evropu cena bi mu bila mnogo veca zato je ovo sasvim pristojna cena i ostao bi do leta,jos kad bi izukli procente od naredne prodaje bilo bi odlicno,setite se kad nismo hteli Lazu da prodamo za 4 miliona Salcburgu + procenti,bilo nam je malo,pa posle Lazi pala forma,pa se tesko povredio i na kraju otisao kao slobodan jer mu istekao ugovor,ako je ovo tacno trebalo bi prihvatiti osim ako se ne pojavi neka jos bolja ponuda,a Grujic i ako ode tu je isto Ristic koji bi ga zamenio u prvih 11 u paru sa Donaldom koga isto uskoro treba odkupiti i tu su pare nephodne.

Reply
Vella Borletti нов 17, 2015 at 10:30

Gruja vredi mnogo vise od pet miliona, pa kako onaj Mamic prodaje svoje fudbalere po deset miliona i vise.

Reply
josif нов 17, 2015 at 14:52

Mamic prodaje igrace za mnogo para tako sto Dinamo igra LS godinama unazad a mi po livadama sto rece GHrof.Pozz.MKD

Reply
dexy122 нов 17, 2015 at 16:16

Ne mozemo mi da se poredimo sa Mamicem. Veruj mi da je Terzic jos bolji u prodaji igraca nego sto je Mamic, ali ne moze da trazi toliki novac od igraca kada igramo po livadama(kao sto je Josif rekao) a uz to smo u dugovima do guse. Pa klubovi to znaju, nece dati vise od 7 miliona pa nek nam je Gruja kvalitet Mesija.

Reply

Leave a Comment