Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Лудогорец – Црвена звезда 3:1 – Пораз у Разграду, деби Илића и Аџића!

Фудбалери Црвене звезде поражени су у пријатељској утакмици од шампиона Бугарске, Лудогореца 3:1 (2:0), у Разграду. Стрелац је био Мичел Доналд, а дебитовали су кадет Лука Илић и омладинац Лука Аџић.

Утакмица је почела минутом ћутања у почаст настрадалима у терористичком нападу у Паризу. Слава им.

Пред око 2.000 гледалаца искуснија екипа Лудогореца је искористила сваку грешку комбинованог тима Црвене звезде. Већ у првих 12.минута постигли су два гола, након грешака МБођа и Доналда, стрелци Марселињо и Кафу. Одмах после гола Звезда је преко Сикимића имала најбољу прилику на мечу. Лудогорец је претио преко Марселиња и Лукокија, али су Цветковић и Супић спасавали Звездин гол. Покушавали су и Ибањез, Стојановић и Срнић, безуспешно. Углавном, доста грешака у дефанзиви, пред самим голом. највише проблема је правила напдачки трио бугарског шампиона, Марселињо-Кафу-Лукоки.

На полувремену Веред је заменио Срнића, а Звезда у 50.минуту преко Доналда смањила на 2:1. Сјајан ударац са 20 метара Звездиног холанђанина. Лудогорец је наставио да прети, а Супић излазио као победник у дуелима са Џодијем Лукокијем, изданком Ајаксове школе. Цветковић је још једном интервенисао испред самог гола поред Марселиња, а гол је спасио је и МБођ. Ипак, у 81.минуту Супић је направио велику грешку коју је искористио Бразилац Лукас Саша и поставио коначних 3:1.

Миодраг Божовић је дао прилику за деби Звездином кадету, Луки Илићу (1999) који је заменио Михаила Ристића у 80.минуту, и омалдинцу Луки Аџићу (1998) који је заменио Бруна Матоса у 90.минуту.

На крају, резултат у другом плану, а Лудогорец је успео да казни сваку грешку црвено-белих, опасно припрети и три претвори у гол.

Црвено-бели се одмах после меча преко Варне враћају у Београд, у касним вечерњим часовима.

_BTS6745_2

Лудогорец – Црвена звезда 3:1 (2:0)

Разград. Стадион: „Лудогорец арена“. Гледалаца: 2.000. Судија: Георги Кабаков. Жути картони: Павићевић, Ибањез, МБођ, Доналд (Црвена звезда). Стрелци: 7.минут Марселињо, 12.минут Кафу, 81.минут Лукас (Лудогорец), 48.минут Доналд (Црвена звезда).

ЛУДОГОРЕЦ: Стојанов, Пимиента (86.Ангуло), Витиња, Терзијев, Александров (90.Марем), Ђаков, Лукас, Марселињо, Вандерсон, Лукоки (65.Кишада), Кафу (89.Ковачев). Тренер: Георги Домерџијев.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Супић, Цветковић, Павићевић, МБођ, Ибањез, Доналд, Стојановић, Ристић (80.Илић), Матос (90.Аџић), Срнић (46.Веред), Сикимић. Тренер: Миодраг Божовић.

Повезане вести

1 comment

dejo нов 14, 2015 at 17:30

Ima li gde snimak sa meca admini MCZ i jos nesto sto se utakmice tice verujem da je video trener nase Crvene Zvezde sto nije valjalo a sta jeste ,verujem da debitanti u Zvezdinom dresu su dobro odigrali za nasu Crvenu Zvezdu tu prije svega mislim na Zvezdinu decu

Reply

Leave a Comment