Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Божовић: „Добра прилика за утакмицу са јачим противником“

Фудбалере Црвене звезде у суботу, 14. новембра, очекује добра провера у виду пријатељске утакмице против шампиона Бугарске, екипе Лудогореца.

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, ову утакмицу види као прилику за многе играче да докажу квалитет.

– Мислим да је то за нас добра прилика да одиграмо утакмицу и са мало јачим противником него иначе, у домаћем шампионату. Такође ово је прилика и да играчи који до сада нису имали велику минутажу у првенственим утакмицама, покажу шта могу – открио је део својих замисли Звездин тренер.

Фудбалери Црвене звезде истичу да им значи то што ће имати могућност да снаге одмере са екипом која последњих година игра у Европи.

– Овакве утакмице су добра провера за нас. Потребна нам је прилика да одмеримо снаге са иностраним клубовима, да добијемо мало реалнију слику о томе каква је наша игра и где се ми налазимо у односу на Европу. Лудогорец има квалитетну екипу, то је клуб који је редован учесник европских такмичења, тако да је овај меч велики изазов за нас – најавио је Михаило Ристић.

Један од фудбалера који ће добити прилику да заигра је и Ненад Гаврић.

– Имамо 14 везаних победа у првенству, али то не значи да нећемо и у овој пријатељској ићи на тријумф, иако играмо против добре екипе, клуба који сваке године игра или у Лиги Шампиона, или у Лиги Европе. Ради се о веома добром противнику који је финансијски стабилан. Опет, Звезда је велико име у свету и ми ћемо сутра показати да знамо да играмо фудбал, иако смо ослабљени – рекао је Гаврић.

Утакмица Лудогорец – Црвена звезда почеће у 16 часова по локалном времену, односно 15 по српском.

Повезане вести

Leave a Comment