Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Бошковић: Све ишло позитивним током

Након победе Црвене звезде и пласмана у осмину финала Купа ЦЕВ тренер Александар Бошковић није желео да коментарише наредног ривала, а о игри свог тима каже:

И у првој утакмици смо кренули са неколико грешака, на сву срећу оне су нам то вратиле. У реваншу је то било много лакше и безболније, мало по мало смо одмицали и нисмо дозволили противнику да нам приђе тако близу да бисмо реаговали тајм аутима и да доводимо утакмицу у неку неизвесност. Све је ишло позитивним током по нас – истакао је стратег црвено-белих.

Капитен црвено-белих Марија Пуцаревић била је расположена после још једне европске победе.

Фантастичан осећај. Увек ми је жеља била да играм за Црвену звезду, а сад кад сам капитен тај осећај је неописив. Захвална сам тиму на борби од прве до последње лопте. Тако и треба да буде и на даље, да се никада не предајемо.

Искуство Весне Читаковић Ђуришић допринело је много младом тиму Звезде да тријумфује у овом мечу.

Још јурим форму и надам се да ће за две, три недеље то бити како треба. Изненадиле су ме Чехиње колико су лошије одиграле у односу на прву утакмицу. Нису биле на нивоу задатка. Исувише су допуштале наше сервисе и хвала Богу, добро се завршило по нас, 3:0 је велика ствар – закључила је искусна одбојкашица Звезде.

Повезане вести

Leave a Comment