Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуЗвездаши широм светаЗвездине легендеОбавештењаФудбал

Ненад Милијаш: Сви волимо Звезду, али мора да има новца да би били сви задовољни

Ненад Милијаш, бивши капитен Црвене звезде у разговору за Вечерње Новости дотакао се савршене сезоне иза себе, пласману у Суперлигу Кине, али и најлешем осећају у животу, рођењу близанаца. Интервју преносимо у целости.

НЕНАД Милијаш би у 2015. свакако могао да се нађе у улози кинеског цара. Бивши капитен Црвене звезде са 13 голова и многобројним асистенцијама, маестрално је спровео Хебеи кроз Другу лигу Кине до другог места и изненађујућег уласка у елиту. Фантастичан успех клуба препознали су и стручњаци, јер су главног играча тима прогласили за најбољег странца у Лиги.

Била је ово моја савршена сезона. Хебеи је премашио циљ постављен на почетку сезоне. Нисмо били оптерећени уласком у елиту у првој сезони, али кад смо увидели да можемо да се домогнемо друге позиције, одиграли смо одлично до краја и низом победа остварили баш велики успех – прича Милијаш, а о свом учинку додаје: – Голове сам пребројао, али асистенције нисам. Било их је више него голова.

Признања стижу са свих страна, Кинези су умели да прославе успех.

Били смо на вечери са газдом, мало се провеселили и то је било то. Ми, странци, брже-боље смо кренули кућама, ужелели смо се породица, а искрено чекамо да нам јаве какви су планови за наредну сезону. Имам уговор још годину дана, али и довољно времена до јануара да одморим и спремим се за оно што нас очекује. Мени је заиста лепо у Хебеију, презадовољан сам, што је и најбитније.

Милијашево задовољство употпуњавају и веома добре игре Црвене звезде у сезони.

Ма, резултати су перфектни, игра се одлично а искрено ми је драго што су ови клинци добили прилику. Ова разлика савршена је за младе играче јер је у Звезди најлакше играти без притиска. Уз то, много ће научити од Грофа Божовића који је одличан тренер. Још само да управа испрати тај успех како ваља и биће све како треба. Сви ми волимо Звезду, хоћемо и да изађемо у сусрет, али мора да постоји и новац како би сви били задовољни – уверава својевремено стрелац 4.000. гола за Звезду.

НЕНАД ДОБИО БЛИЗАНЦЕ

НЕНАД је из Кине брже-боље стигао у Београд најлепшим могућим поводом јер је супруга Ксенија била при крају трудноће, а у утораксе и породила.
На свет су дошли близанци Василије и Лазар, како им тепам Лаза и Васа, па нико срећнији од нас. Све је прошло како треба – каже срећни тата, који је ноћас до зоре славио са родбином и пријатељима у Београду.

Повезане вести

1 comment

dejo нов 12, 2015 at 13:22

Sve cetitke tebi Milijasu na rodjenju dece ,zelim ti uspesnu karijeru da napravis tamo u Kini a i u Evropi da napravas dobar transver posle toga a pri kraju karijere da zavrsis u nasoj Crvenoj Zvezdi pa posle toga da uzmes da vodis neku od kategorija u Zvezdinoj skoli fudbala

Reply

Leave a Comment