Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Пораз кадета на Бановом брду, млађи кадети и пионирске селекције славиле

Очекује нас последња репрезентативна пауза, а млађе категорије Црвене звезде су оствариле три победе у четири утакмице. Пораз су доживели само кадети, остале генерације су славиле, док су омладинци поново паузирали.

Кадети (1999)

Звездини кадети које предводи Огњен Короман поново су поклекли. Трећи пораз Звездиним надама задао је Чукарички, који је ове сезоне тврд орах за млађе категорије. 4.место на табели (26 бодова), два меча мање, меч више у односу на првопласирани ОФК Београд и пет бодова минуса.

Ипак, признање за кадетску селекцију јесте то што ће Лука Илић, стрелац на мечу против Чукаричког, бити са првим тимом у Бугарској, на пријатељском мечу против Лудогореца, јер га је Миодраг Божовић уврстио на списак путника.

15.коло, Кадетска лига Србије

Чукарички – Црвена звезда 3:2 (Илић, Николић)

Млађи кадети (2000)

Годину дана млађи кадети Црвене звезде су наставили савршен скор. Нова жртва био је ОФК Београд, а изабраници Николе Пуаче је забележила 11 победу у 11 мечева. По угледу на први тим.

Већ сутра се иде по 12 узастопну победу, против Бродарца, у заосталом мечу.

13.коло, Лига млађих кадета Београда, група А

Црвена звезда – ОФК Београд 2:0 (Савић, Костић)

Пионири (2001)

Звездини пионири су потврдили добру форму новом победом. Црвено-бели су савладали Бродарац, а Звездин пионирски репрезентативац Марко Дедијер је наставио голгетерску серију.

10.лига, Прва лига пионира Београда

Црвена звезда – Бродарац 2:0 (Бурмаз, Дедијер)

Млађи пионири (2002)

Звездине наде су савладале ФК 011, а наредне недеље нас очекује први „Вечити дерби“ у узрасту млађих пионира и прилика да најмлађа такмичарска екипа Црвене звезде победом постане јесењи првак.

10.коло, Лига млађих пионира Београда, група А

Црвена звезда – 011 4:0 (Стевовић 2, Јовановић 2)

Гост омладинске школе је била је ФК Виола из Ћуприје. Све три генерације базе предпетлића Црвене звезде су славиле веома убедљиво, иако је резултат у другом плану.

Петлићи (2003)

Јединство Уб – Црвена звезда 0:7

Предпетлићи (2004)

Црвена звезда – ФК Виола (Ћуприја) 10:0

Предпетлићи (2005) 8+1

Црвена звезда – ФК Виола (Ћуприја) 11:0

Предпетлићи (2006) 7+1

Црвена звезда – ФК Виола (Ћуприја) 16:0

Повезане вести

Leave a Comment