Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Направили смо грешке које не би требало да се дешавају

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић био је задовољан коначним исходом меча у Скопљу, иако у редовима браниоца шампионског прстена није све функционисало онако како би то навијачи желели:

– Честитам мојим играчима на победи, знали смо да нас чека тежак меч, јер у Скопљу увек играмо неизвесне утакмице. Прошле године смо били много јачи, а тек у финишу смо осигурали победу. После утакмице са Фенербахчеом тим је био физички и психички исцрпљен, али смо успели да се припремимо за овај меч – рекао је стратег београдског тима, а затим се осврнуо на грешке које се константно понављају његовој екипи:

– И вечерас су били очигледни проблеми који се понављају од првог дана када смо се окупили, направили смо грешке које не би требало да се дешавају. Ипак, контролисали смо резултат, и враћамо се у Београд задовољни јер смо освојили бодове, али генерално сам свестан да треба да наставимо да радимо врло напорно. Врло важна победа за нас, којом смо се вратили на прво место, што смо и желели пре овог кола, и поред свих проблема које имамо, са повредама и адаптацијом нових играча – закључио је Радоњић.

Екипа остаје у Скопљу где ће одрадити још један тренинг, а након повратка у Београд, већ у среду је планиран пут у Минхен, на утакмицу 5. кола Евролиге, против Бајерна, која је на програму у четвртак од 20 часова и 45 минута.

Повезане вести

2 comments

josif нов 10, 2015 at 08:26

Mislim da je Radonjic glavni krivac za ovakvo stanje u kom se nalazi ekipa.Nezna se ko sta igra,ekipa nema lidera ni na klupi ni na terenu,gledao sam utakmicu uzivo,jako lose izgledamo,dobijamo na suvi kvalitet.O Radonjicu sta reci a da nije receno,te njegove rotacije i pogresne izmene u nedogled u u najgorem trenutku za tim,vodimo 15 razlike on vad Milera i Zirbesa i ubacuje Rebica i Stimca,ovaj mali nemoze loptu da prenese a ima vec 20god a vec 3 je u Zvezdi,Stimac sem srca nista,bacanja 6/0 ledjna tehnika nula daga Jovic nije par puta pogodio u oko nista i od poena srece pa je Jovic za onakav MZT Navaro pa je radio sta hoce,nezna da postavi igru niti za Tomsona niti za Milera,totalno se gubi tokom utakmice,srecom dosao je Markus pa sa njime cemo biti malo raznovrsniji u igri tako da i dalje vazimo za favorite u ABA,u EL nas puni ko stigne.Pozz.MKD

Reply
pera нов 10, 2015 at 16:18

A zašto ti tako negativno razmišljaš druže. Nije Radonjić kriv što je neko tražio jeftin tim a kvalitetan. Normalno je da se rizikovalo kod dovodjenja igrača. Stoje i greške koje se ne bi sigurno ovoliko videle da se Luka nije povredio. Mi smo u trenutku ostali bez obe četvorke i jedino što nas nisu poslušali je što nisu doveli Majstorovića. Dečko je realno trenutno najbolji visoki igrač na ovim prostorima. Kad sam pisao da se dovede Musli a moglo se mi smo bili neskromni i doveli bivšeg igrača Sofoa. Meni nešto drugo smeta ako nemamo četvorku ne uništavajmo potencijale Kvinsija da to gira kad je krilo pa jednostavno u tim Nastića upariti sa bilo kim od dva centra i dobiješ igru pod košem. Mi kao da se ponašamo po košarkaškim udžbenicima a to uvek nije baš tako.Biće bolje i ja verujem iskreno u Radonjića verujem da je njemu najteže.

Reply

Leave a Comment