Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Андрејевић: Много су квалитетнији тим

Никоме у црвено-белом табору није било лако после четвртог узастопног пораза у регионалној Триглав лиги, па ни Александру Андрејевићу, који је био стрелац јединог гола у поразу од Јадрана из Херцег Новог резултатом 1:8.

– Пре свега честитам противнику. Заслужено су победили. Борили смо се од почетка до краја, то је најбитније. Разлика је евидентна, много су квалитетнији тим. Одбрана је била одлична. Напад баш није добро функционисао, али то ће доћи временом. Битно је да смо одржали континуитет у одбрани – истакао је Андрејевић, који је први стрелац тима у сезони са осам погодака

Јановић, Видовић и друштво протутњали су Београдом не дозволивши Звездиним ватерполистима да се упишу у стрелце у наставку утакмице:

– Шта да кажем, то су све много старији, искуснији момци. Тако да, није срамота изгубити од њих. Свака им част, желим им срећу против Партизана – закључила је Звездина осмица.

Црвено-бели се тренутно налазе на безбедном седмом месту са шест бодова, али забрињава лоша реализација, јер је екипа са 28 голова тренутно најнеефикаснија у шампионату. Већ у недељу од 20 часова и 45 минута екипа Ристе Маљковића угостиће лидера на табели, дубровачки Југ на базену “Милан Гале Мушкатировић“.

Повезане вести

Leave a Comment