Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић и Гудурић: Лош почетак пресудио

Након пораза од Фенербахчеа, тренер Радоњић и првотимац црвено-белих Марко Гудурић сложили су се да је утакмицу преломио лош почетак домаћег тима.

Марко Гудурић: „Недопустиво лош почетак утакмице за нас, доста јефтиних грешака у одбрани, ми смо покушали касније да то исправимо и чак смо се приближли резултатски, међутим опет нам се десио пад, и испоставило се да до краја утакмице нисмо имали снаге и знања да боље одреагујемо на неке њихове акције и да се скроз вратимо резултатски. Очекује нас сада утакмица још можда битнија за нас у АБА лиги да се припремимо што је боље могуће и да пробамо да победимо. Захвалио бих се навијачима на великој подршци“.

Дејан Радоњић: „Честитке Фенербахчеу на победи, нисмо почели добро меч, Фенербахче је искористио нашу лошу концентрацију и ситуације у нападу као и наше лоше одбрамбене процене и стекао предност која је била изузетно велика у кратком временском интералу.  Ми смо се наравно трудили да се вратимо у меч, у неком тренутку је био добар моменат да уђемо још конкретније до резултатског изједначења. Почетком друге четвртине, Фенербахче је скоком омогућавао себи нове нападе, наравно после тога је прорадио и квалитет шута и направили су разлику коју су држали до краја меча. Ми смо се вратили у одбрани, али у нападу нисмо били довољно добри, да је могло да се очекују да се дође до неког бољег резултатског односа. Овако Фенербахче је то контролисао великим искуством и квалитетом и славио против нас, у нашој дворани, пред нашим навијачима, којима се захваљујем што су дошли да нас подрже и помогну нам да одиграмо што је могуће боје против фаворизованог противника из Турске“, рекао је тренер црвено-белих.

У наредном колу Евролиге, екипа Црвене звезде Телеком гостује Бајерну у Минхену следећег четвртка.

Повезане вести

Leave a Comment