Moja Crvena Zvezda
Регионална лигаРукомет

Odluka o SEHA ligi u utorak

Regionalna SEHA liga

Učešće Rukometnog kluba Crvena zvezda u novoformiranoj regionalnoj SEHA ligi i dalje je neizvesno. Iako je jučerašnjim utakmicama Borac:Vardar (37:29) i Lovćen:Tatran (25:36), takmičenje i zvanično počelo, još uvek se ne znaju svi klubovi učesnici.

Nakon odluke Rukometnog saveza Srbije o zamrzavanju članstva u SEHA organizaciji, RK Partizan je odustao od takmičenja, a na njegovo mesto je nakon odbijanja kragujevačkog Radničkog, Vojvodine i Metaloplastike, zauzeo predstavnik Makedonije, ekipa Pelistera iz Bitolja. Prema ranijem planu, juče je trebalo da se odigra susret 1. kola između Crvene zvezde i hrvatske ekipe Nekse, ali je taj susret zbog navedenih događaja odložen do daljnjeg.

Sa nestrpljenjem se isčekuje zvaničan stav našeg kluba, i odluka o (ne)učešću u SEHA ligi. Bilo je reči da će se zvaničan stav znati do kraja tekućeg vikenda, međutim, konačna odluka je prolongirana do utorka 13. septembra. Kao što smo Vas već i ranije obavestili, RK Crvena zvezda želi da učestvuje u regionalnom takmičenju i pored odluke RSS-a, ali se trenutno traži sponzor koji bi i finansijski ispratio učešće crveno-belih. Nezvanično se saznaje da su pregovori sa jednom hrvatskom kompanijom koja posluje i na teritoriji Srbije u završnoj fazi i od tog dogovora zavisi i učešće našeg rukometnog kolektiva u SEHA ligi.

Повезане вести

8 comments

Srb1n сеп 11, 2011 at 13:03

Za kosarku informacija.Kao sto sam vec i pisao ranije, Rakocevic, Radmanovic i Milicic potpisuju!Milicic ce ostati do kraja lok auta, dok ce Rakoc i Radmanovic potpisati visegodisnje ugovore!

Reply
srdjan сеп 11, 2011 at 14:17

Србине, нећеш замерити ако кажем да ти не верујем? Ипак ћу ја сачекати тај фамозни дан када ће се то објавити медијима. Тек онда ћу веровати да је то истина.

Reply
nikola сеп 11, 2011 at 15:49

odakle radman u kombinaciji?i koliko je tacna ta informacija

Reply
nikola сеп 11, 2011 at 15:50

otkud radman u kombinaciji i koliko je tacna ta informacija??

Reply
srdjan сеп 11, 2011 at 12:32

Срамота. Уместо да савез дозволи Звезди и Партизану да играју СЕХА лигу уместо домаће што је у интересу домаћег рукомета они још њима отежавају напредак. Надам се да ћемо добити тог спонзора и играти регионалну лигу…..

Reply
Теша_Делија!!! сеп 11, 2011 at 13:39

Савез еј дозволио Звезди и Партизану да играју, али је Партизан одбио, а за нас не знам шта ће да буде.

Reply
srdjan сеп 11, 2011 at 13:55

Да али да упоредо играју и сеха и нашу лигу, а ја сам мислио да само играју сеха па онда у плејофу да се придруже нашој лиги.

Reply
Vladimir сеп 11, 2011 at 14:11

Da.
Plan RSS-a je bio da naši klubovi igraju uporedo i domaću i SEHA ligu, što je uz Evro kupove katastrofalno po klubove i igrače. Jedino u Srbiji nije dozvoljeno klubovima da u domaće takmičenje uđu u playoff-u, ili u nekoj mini ligi po završetku SEHA lige.

Reply

Leave a Comment