Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Vilotić: „Nastavljamo sa pobedama“

Milan Vilotić činio je neprelazni tandem naše odbrane na današnjoj utakmici. U prvom poluvremenu igrao je u paru sa Ćosićem, a u drugom sa Li Adijem.

Zasluženo smo pobedili. U prvom delu nismo bili na svom nivou, da bismo u drugom dodali gas i to je rezultiralo golovima. Nadam se da ćemo i ubuduće nastaviti sa pobedama. Sledeći protivnik je Borac, koji nam je stari dužnik, i siguran sam da ćemo se maksimalno dobro spremiti za taj meč. Mi smo Zvezda i uvek moramo da idemo na pobedu, tako da se ni ubuduće po tom pitanju ništa neće menjati – izjavio je Milan Vilotić po završetku meča.

 

 

Повезане вести

10 comments

peci123 сеп 11, 2011 at 22:02

na sve ovo imam da preporucim dragim delijama sa ovog sajta da ukucaju na yt crvena zvezda strazbur 2005 i pogledaju postavu i sve ce vam se samo kaz’ti…sve iz omladinske skole Jankovic Basta Kovacevic (onaj na golu cije se ime ne spominje) Lukovic Milovanovic itd….strasna selekcija mladjih igraca i to sve iz NASE skole sto je vrlo bitno……a ako pogledamo titule Zvezdine skole prosle godine sve je jasno!!!!

Reply
miki сеп 11, 2011 at 12:18

Ljudi dzaba rasprave ovde oko bilo cega. Zelim dramaticno da skrenem paznju na ono sto se juce dogadjalo u jagodini, a mnogima je verujem promaklo.
Juce je partizan jos jednom uspeo da nas sve namagarci zajedno sa sudijom mazicem, da tim poznatim deliocem pravde koji ih uvek pogura kad lose krene. Prica sa utakmice od prosle godine kada se lomilo prvenstvo Spartak – Partizan je svima dobro poznata kada je isti sudija dosudio ne postojeci penal i ne postojeci faul posle kojeg je partizan pobedio. I taj isti sudija gle cuda opet svira utakmicu koja je bitna za partizan, Jagodina ekipa koju ne mogu da kupe ili ti nije njihova filijala, pa mora da se namesti sudija.
E mislim da je dara prevrsila meru, dzaba nama i Robi, i jos 10 pojacanja ako ovi namestaju sudije i utakmice. Treba stvarno da se organizuje nesto, da se ozbiljno zapreti karadzicu i fss-u da ovako vise ne moze. Treba li dodati podatak da skoro na svakoj drugoj utakmici na gostovanju grobara publika im skandira lopovi, ali to ocigledno ne dotice mafiju i zato je vreme da mi nesto preduzmemo!

Reply
Александар М. сеп 11, 2011 at 15:29

A sta BILO KO od nas moze da preduzme???

Reply
MARKO сеп 11, 2011 at 02:33

Mi nikada necemo osvojiti nista zbog takvih kao sto ste vi sa ovog foruma, zbog velikih pozitivaca i optimista koji veruju da ova ekipa moze da napreduje i da imamo igrace kao Barselona! Budite REALNI i recite da ovaj tim zaista ne valja u mnogim stvarima. Taj optimizam i to bezpotrebno hvaljenje prija Adzicu jer vise veruje „optimistima“ sa ovog foruma nego Robiju. Robi kaze nemamo igrace i potrebni su nam stoperi, desni bek, levi bek, vezni i napadac a Adza nista ne dovodi jer je cuo od nekog tamo kako smo pokidali Ventspils i kako ova ekipa u buducnosti moze da osvoji LS !Ma kako da ne !!! Ova nasa ekipa je bez perspektive, samo ce Cosic, Mijailovic, Lazovic, Adi, Kirovski ako bude dobijao sansu(i mozda za par godina Jankovic i F.Stojkovic) napredovati ali sta vredi kad za sledecu sezonu mozda i ranije necemo racunati na Cosica, Adija i mozda Lazovica jer sigurno odlaze a usledice novo krpljenje rupa sa poluigracima iz Napredka, OFK-e, Rada i tako dalje. Otici ce i Vilota, i Evandro to mogu da potpisem sigurno, mislim da Mezengu nece da otkupe a Borha nije igrac za velike utakmice ali misim da ce kupiti, Kaludjerovic takodje odlazi sigurno i nece nam ostati ni jedan igrac skoro iz prvog tima, ostaju samo Piksi, Bajko, Cava, Borha, Micko i to je to 🙁 . Niko nece produziti ugovor kao sto nisu ni proslih godina to radili osim Milijasa koji je bezpotrebno to uradio i otisao !!! BEDAAAA NAJVECA !!! Mozete slobodno da mi lupate minuse ali realno zapitajte se koliko ova ekipa vredi i koliko moze da napreduje i koji igraci ce otici a koji ce ostati !?!!!

Reply
MARKO сеп 11, 2011 at 02:40

I da dodam da umesto da prebace nekog iz Soptoa ili iz Omladinaca koji su nasa deca i bore se kao lavovi za Zvezdu jer su kao petlici uceni i znaju sta je Zvezdin dres i grb i ko su Delije, Adzic ce dovesti neko dete OFk-Beograda ili Rada ili nedaj boze Kragujevca ili Napredka !!!

Reply
Velja_FCRS сеп 11, 2011 at 03:08

Oooo hvalim te Boze da je neko rekao pravu istinu,kad nema nase dece nema ni borbe i kidanja za dres!!! Dovodimo kojekakvu boraniju iz inostranstva a deca nam se vucaraju po nekim selima,dokle bre?!Nije mi jasno koji je to igrac,koga je doveo Adzic,bolji od bilo kog naseg deteta na toj poziciji?! Bacamo pare koje nemamo!!!
Ko mi da kontra argument vodim ga na pivo!!! Da cujem….

Reply
kaligula сеп 11, 2011 at 03:12

sta fali Mezengi…lik je bolji od Kaludjerovica i treba da se otkupi ugovor…

Reply
Batos сеп 11, 2011 at 07:38

Po čemu bolji ? Bolje promašuje ili ?

MARKO сеп 11, 2011 at 16:34

Sta fali Mezengi videces uskoro, fali ce mu mnogo toga i dajem glavu za to ! Kaludjerovica pljujete svaki dan i to je dovoljan znak da je los igrac, dobar je za OFK, RAD, Vojvodinu ali za ZVEZDU nije !!! Doveli smo Mezengu a mogli smo da imamo Despotovica koji je preso za DZ u Spartak a kida u mladoj reprezentaciji, doveli smo Kaludjera a on sve gori i gori a danas bi imali Filipa Djordjevica ili Djuricica a po meni je onaj Ozegovic mnogo bolji od Kaludjera !!!

Velja_FCRS сеп 11, 2011 at 03:10

Ko ti lupi minus nema veze sa fudbalom,dobio si od mene se pohvale a donji komentar je za prvi tvoj…SVAKA CAST BRATE!

Reply

Leave a Comment