Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Симоновић: „Тешко је победити тим који води тренер какав се више неће родити!“

Црвену звезду у петак чека велико искушење против турског Фенербахчеа.

„Играмо против једне од најбољих екипа у Европи иако, у почетку не бележе баш добре резултате. После овог пораза од Галатасараја они ће доћи да поправе утисак. Имају једну победу као и ми у Евролиги и сигурно да ће дати максимум. Са таквим играчима и најбољим тренером имају велики императив победе“, изјавио је Марко Симоновић за „Блиц“ и додао да Звезди треба време како би се новајлије уиграле.

 „Пола екипе је ново и пробаћемо да дамо свој максимум. Да будемо бољи него против Партизана. Да направимо корак више. Видећемо за колико ће то бити довољно. Навијачи су јако битни стварно су били сјајни у дербију. Очекујем да ће доћи у великом броју. Сигурно ће нам бити ветар у леђа. Ово су све млади момци који воле да их тако публика носи. Велики проблем код нас је што се касни са селекцијом Штимац и Квинси су стигли тек сада и потребно је време“ изјавио је Симоновић.

Репрезентативно крило сматра да је Звездина група најтежа у Евролиги ове сезоне.

„Из сваког шешира смо добили најјачу екипу. Наша шанса су мечеви са екипама које су слабије на папиру. Против Фенера морамо да играмо најбоље што можемо уз макисимално залагање. Тешко је победити тим који води тренер какав се више неће родити“, закључује Симоновић.

Повезане вести

Leave a Comment