Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Штимац: Ово је тек почетак, бићемо још бољи

Повратник у редове Црвене звезде, доскорашњи репрезентативац Србије, Владимир Штимац, пружио је одличну партију у вечитом дербију и на крају понео титулу најкориснијег играча утакмице у убедљивом тријумфу браниоца титуле резултатом 92:77. Штимац је за 22 минута у игри нанизао 13 поена и девет скокова уз јако добар шут (4/6 за два поена и 5/6 са линије слободних бацања), па је са 25 индексом 25 био МВП првог дербија у овој сезони:

– Утисци су одлични. Мало сам се уиграо са екипом, помогли су ми саиграчи. Сада сам научио и неке нападе, што се није видело на утакмици против Химкија, где нисам знао где се налазим. Јако добра утакмица, респект за Партизан. Мислим да само треба да је што пре заборавимо, јер нам сада долази Фенербахче, што је једна од важнијих утакмица за нас у Евролиги. Идемо да се спремино, имамо два дана и идемо опет да се боримо – најавио је популарни Штиме да ће црвено-бели изгарати на терену у паклу београдске Арене против скупоценог састава из Турске, а затим прокоментарисао и слабију партију екипе на почетку дербија:

– Нормално је што у првом полувремену нисмо играли како треба, имамо два нова играча. Ово је тек почетак и треба да се уиграмо. Мислим да ћемо бити још бољи, само нам треба времена. Дерби ми је недостајао, а мислим да је било све у реду и све коректно – закључио је центар Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment