Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звезда због дуга за струју више не укључује рефлекторе?

Ову информацију је данас донео Мондо. Наводно, инцијатива Небојше Човића од пре неколико година, могла би сада да се реализује. Тада није „прошло“.

Због нагомиланог дуга за струју, који је, како сазнаје овај портал, седмоцифрен, Звезда би могла све утакмице до краја јесени, а и прве пролећне, да одигра у дневном термину, односно од 13 часова.

Први од три преостала јесења меча на свом терену Звезда игра против Металца, већ у суботу, званичан термин је 17:00, али би могао да буде промењен. Након тога, наш тим дочекује још Радник и Вождовац. Други разлог јесте ниска температура, која је у протеклих неколико дана заледила навијаче у Србији, између осталог и на Маракани.

Звезда је и прошле године имала проблема са дугом за струју, па је утакмица против Доњег Срема (погледај слику), каснила због нестанка електричне енергије, а претходно је Ненад Лалатовић представљен у мраку.

Повезане вести

2 comments

Deda нов 2, 2015 at 18:36

Ja se za to odavno zalazem. Mi iz unutrasnjosti mozemo da dodjemo javnim prevozom i da se vratimo kuci, a mozemo da vodimo i unuke, odn. decu

Reply
dejo нов 2, 2015 at 17:34

Mislim da je sto se tice reflektora treba da nasa Crvena Zvezda bude Privatizovana jer to je resenje za nasu Crvenu Zvezdu u potpunosti

Reply

Leave a Comment