Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Челси би да купи Грујића и пошаље у Ајнтрахт на каљење

Велики број информација о Марку Грујићу стиже свакога дана. Према писању страних медија Челси је највише заинтересован да доведе аса Црвене звезде, обзиром да се очекује да буде нови Немања Матић.

Челсијев план је да купи Грујића за наредно лето, али тада га пошаље у Ајнтрахт из Франкфурта, где би требао да одигра најмање једну сезону као позајмљен играч. Након сезоне у јачој лиги од српске могао би да стигне у Лондон и конкурише за први тим „плаваца“.

Повезане вести

1 comment

pera окт 22, 2015 at 17:29

Polako sa trgovinom ona će biti aktuelna tek od leta kada cena normalno skoči na nekih bar 10 mil EUR. Da baš tako zato su se jajare zaletele da što pre oni stave u džep desetak za početak. Gruja je pokazao svim mladim igračima da im je put u inostranstvo preko kluba a ne preko menadžera. Ovakav talenat se gospodo ne kupuje za sitne pare i onda zida cena kao Maksimoviću. Dosta je toga bilo u Zvezdi. Kolko vidim Gruji se i ne ide baš prebrzo u inostranstvo a to bi trebao da je nauk i ostalim momcima koji dolaze da se tamo ide onda kad se dobije dobra cena i prostor da se igra a ne da vidimo kad će Djekna da se desi. Normalno je da su to velike cifre za nas srpske obične smrtnike ali onaj ko se tu kocka obično dobije i više. Oni i računaju na to da ćemo mi prigrabiti prvu ponudjenu veću kintu. Ima tu još igrača koji bi kroz sezonu dve doneli pregršt para u klub ali je osnovno da se takvim talentima nadju adekvatne zamene i da se prizvode ovakvi igrači. Klub mora da postane odskočna daska i domaćim i stranim igračima i da se na njihovom odlasku zaradjuje. Dakle na početku svake sezone se pravi tim koji će igrati ligu šampiona a tim ne može napraviti neko ko to ne zna. Imali smo sreću da grof to najbolje zna od svega.

Reply

Leave a Comment