Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Томас одбио Звезду, али…

Кошаркаши Црвене звезде синоћ су добили значајно појачање. Уговор је до краја сезоне потписао Квинси Милер, који ће, по свему судећи, бити права замена за Николу Калинића.

„Моцартспорт“ пише да ово означава крај саге око доласка Дешона Томаса, који је желео да покуша у НБА, тачније у Сан Антонио Спарсима, те је одбијао долазак у Звезду из тог разлога. Наводно, Томас је дуго вагао да ли да прихвати понуду Звезде, али је пресудила жеља за играњем у НБА. Тако је и дошло до трансфера Милера, који је, можете то видети и сами, сјајан играч.

Ипак, долазак Милера никако не значи да Звезда стаје са трансферима. Играч профила Милера се очекивао од летос, те је његовим ангажовањем Звезда попунила празнину одласком Калинића, али тешко да је затворила ростер.

Вишемесечни губитак Луке Митровића довешће вероватно до доласка још једног домаћег појачања, и то на позицији крилног центра. Причало се о Јеловцу, а јасно је да ће за сада на позицији крилног центра играти Милер, Симоновић и млади Симанић.

Повезане вести

3 comments

ShoNe окт 21, 2015 at 15:00

Malo ste se zbunili. Miler je krilni centar, a ne krilo. Ima on kvalitetan sut i bekovsku tehniku, ali igra na poziciji krilnog centra, tako da treba ocekivati pojacanje na trojci.
Mislim da je miler vrhunsko pojacanje.

Reply
Драган окт 21, 2015 at 15:40

Обзиром да се интересујемо за Ерцега и Јеловца, сумњам да тражимо тројку…

Reply
Dušan окт 22, 2015 at 11:15

Po visini (206) mogao bi na poziciju 4,ali igra klasičnu trojku. Bar, sudeći po onome što smo videli na klipu.

Reply

Leave a Comment