Moja Crvena Zvezda
Важно Домаћи шампионат Клупска дешавања Најновије Саопштења Фудбал

Апел за јавност

У среду, 21. октобра од 17 часова и 30 минута, биће одиграна преостала утакмица 13. кола Суперлиге у којој се састају Црвена звезда и Војводина. Након утакмице, следи и одржавање хуманитарног концерта.

Апелујемо на све који ће доћи на стадион у среду да навијају фер и спортски, не ускачу на терен пре, за време и по заврштеку утакмице, и понашају се у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама. Прилази, улази и саме трибине биће снимане пре, за време и после утакмице.

Капије стадиона биће отворене у 15:30, па позивамо навијаче да дођу раније, на време обезбеде своје улазнице и уђу на стадион, како би се избегле касније гужве. Немојте доносити предмете који су по Закону забрањени за уношење на стадион.

Посетиоци утакмице дужни су да поступају по захтевима редарске службе. Треба истаћи да је редарској служби забрањено узимање улазница од посетилаца. Уколико посетилац има проблем са очитавањем улазнице из било ког разлога, о томе треба да обавести руководиоца улаза, нипошто да даје улазницу редару. Лицима под утицајем алкохола и других опојних средстава неће бити дозвољен улаз на стадион.

Карте су власништво купаца, и нико, па ни редар, нема право да их одузме. Молимо навијаче да поштују нумерацију која се налази на картама.

Такође, молимо све навијаче који ће присуствовати хуманитарном концерту за Косово и Метохију да строго воде рачуна о законским одредбама. Полиција ће уочи, за време и после утакмице, као и за време концерта, спроводити ригорозне мере и вршити контролу.

Сви представници медија морају се легитимисати на улазу у Медија центар стадиона „Рајко Митић“, док фоторепортери и сниматељи који ће бити на терену морају имати маркер, а такође наглашавамо да неће бити пуштени на алтетску стазу без опреме за снимање.

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
1 Comment
најновијим
најстаријим највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Avatar
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x