Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Учинак Звездаша на позајмици: Голмани бриљирали – Манојловић и Вицић несавладиви

Учинак Звездаша на позајмици протеклог викенда је био успешан. Филип Манојловић је поново остао несавладан на голу Бежаније, док је Јован Вићић био сјајан на голу Полета.

Суперлига

Спартак – Вождовац 0:2

Суботичани су забележили четврти узастопни пораз, наставили су са лошим партијама у приковани су на последње место табеле Суперлиге са 7 бодова (4 бода одузета). Три бода из Суботице однео је Братислав Живковић. Душан Живковић је одиграо прво полувреме за посрнулог домаћина, када је замењен. За Живковића је ово био шести наступ за Спартак, а други пут као стартер. Марко Маринковић није наступио на овом мечу. До сада је забележио 4 утакмице. три у стартној постави.

Спартак гостује Чукаричком у наредном колу.

Борац – ОФК Београд 1:0

Ни клуб са Старе Карабурме не блиста. Забележили су нови пораз у Чачку, а бодове углавном освајају на свом терену. Екипа Ненада Лалатовића је заслужено освојила нова три бода и дуел са Црвеном звезду дочекује на другој позицији. Данијел Аврамовски је у игру ушао 62.минуту и забележио четврти наступ за „Романтичаре“. Сви бивши Звездаши су играли за ОФК Београд у Чачку – Богдан Планић, Никола Микић, никола Игњатијевић и Брнаимир Субашић.

ОФК Београд дочекује Металац, а застим гостује Црвеној звезди. У тешкој ситуацији је екипа Драгољуба Беквалца.

Прва лига Србије

Бежанија – Синђелић 0:0

Филип Манојловић је поново остао несавладан на голу Бежаније. У малом градском дербију на стадиону БАСК-а на Царевој ћуприји, Бежанија и Синђелић су поделили бодове. Манојловић је био стандардан на голу домаћина, док је Милош Стојановић меч пропустио због повреде. Бежанија је примила само 5 голова.

Бежанија се налази на 4.месту са две утакмице мање у односу на лидера Бачку, која је противник Црвене звезде у Купу Србије. Бачка је ремизирала у Ужицу против Слободе (2:2), иако је имала два гола предности. У наредном колу Бежанија гостује у Борчи.

Српска лига „БЕОГРАД“

Бродарац – ГСП Полет 3:1

Млади голман Јован Вићић је бриљирао на стадиону на Старом сајмишту. Док је био на голу Полета резултат је био 0:0, и издвојио се са неколико интервенција. Нажалост, меч је морао да напусти у 70.минуту након судара са противничким играчем. Бродарац је за 10 минута постигао три гола и забележио победу која га је одржала у врху табеле. Меч је пратио и тренер голмана Црвене звезде, Срђан Максимовић.

Полет се налази на 13.месту. У наредном колу игра се велики дерби Београда, ГСП Полет – Дорћол.

Срем – Сопот 2:0

Сопот је поражен у Јакову, а голман Огњен Обрадовић и Златко Иличић су одиграли цео меч.

Жарково – Раднички (Нови Београд) 0:0

Ненад Цветковић је одиграо цео меч и био један од запаженијих у редовима Радничком. Раднички се налази на 3.месту са само једним бодом минуса у односу на ИМТ и Телеоптик.

Казахстан

Каират – Атирау 0:0

Ђорђе Деспотовић је у игру ушао у 68.минуту уместо Сита Риере. На 7 утакмица постигао је 5 голова. Каират води у трци за титулу испред Астане.

Шкотска

Рос Каунти – Абредин 2:0

Џошуа Паркер је у игру ушао у 82.минуту, а Абердин је везао четврти узастопни пораз.

Повезане вести

1 comment

kastiljo окт 19, 2015 at 19:05

Parker dok je bio ovde tvrdio kako je jedan od najboljih igraca Zvezde a u Aberdinu igra po 5-10 minuta po utakmici…Zanima me dal bi se i tamo pravio pametan ko ovde i pricao po medijima kako ga trener mrzi…Bi djavola,sutnuli bi ga ko kantu.

Reply

Leave a Comment