Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Драгољуб Срнић причао о трансферу Стојковића на Маракану и поручио: „Желим и ја у Звезду!“

Било је приче летос да би у пакету са Славољубом Срнићем и брат Драгољуб требао да се врати на Маракану. Ипак, до тога није дошло, али Драгољуб не губи наду.

„Надам се да ћу и ја прећи у Црвену звезду, па да заједно осигурамо титулу“ рекао је за Журнал Драгољуб, који је потом осврнуо на приче о преласку Филипа Стојковића

„Нема ништа конкретно око тога, за сада. Причао сам са Жулетом Стојковићем – ни њега нико није контактирао, иако су били натписи у новинама. Међутим, где има дима, има и ватре“ рекао је Драгољуб Срнић.

Повезане вести

3 comments

DEX-66 окт 17, 2015 at 19:22

i ja bi brate voleo da igram u nas klub aki te molim nemoj da dodjes jel neznamo sta cemo i sa tvojim bratom..ni prosecan igrac a zakopao nas sa kesom i procentima da cemo se pusiti i necemo znati kako da ga se otarasimo…pa mali Zivkovic sto je na pozajmici je igracina

Reply
Darko окт 17, 2015 at 23:12

Ti si sine sišao sa neke čuke ili nisi ni silazio sa nje?

Reply
Czovac окт 17, 2015 at 15:10

Zule je svakako pojacanje za Zvezdu, u ovom trenutku je makar ravnopravan sa Petkovicem, sto se ne moze reci (po mom misljenju) i za Dragoljuba!
Velika guzva na sredini terena koja je trenutno u Zvezdi nije idealna za Dragoljuba, Moze se reci da (za sada) nije pojacanje za Zvezdu!

Reply

Leave a Comment