Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеСаопштењаФудбал

Саопштење ФК Црвена звезда поводом лиценце

ФК Црвена Звезда је у предвиђеном року послао у УЕФА сву потребну документацију везану за финансијски фер-плеј и очекујемо да успешно прођемо редован мониторинг органа УЕФА на путу ка добијању лиценце за европска такмичења.

Био је ово тежак и мукотрпан посао. Зато овим путем желимо да се захвалимо запосленима у нашем клубу, нашим бившим и садашњим играчима, бившим и садашњим тренерима, као и клубовима којима дугујемо, а који су потписали споразуме о репрограму својих потраживања и на тај начин показали велико разумевање, поштовање, љубав и пријатељски однос према Црвеној звезди.

Желимо да се захвалимо и пријатељима нашег клуба који су са рачуна својих приватних компанија позајмили новац Црвеној звезди како би се исплатили они играчи који нису пристали на репрограм целокупног потраживања.

Нашем клубу у марту следеће године предстоји нови Уефа мониторинг и искрено се надамо да ћемо и тада извршити све наше обавезе и на тај начин обезбедити лиценцу за Уефа такмичења и квалификације за Лигу Шампиона. Дубоко смо уверени да је само велики спортски резултат генератор великог прихода и зато треба учинити максималне напоре да се следеће сезоне Црвена звезда пласира у Лигу Шампиона и на тај начин клуб финансијски стабилизује на дуже стазе.

Повезане вести

Leave a Comment