Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Делије честитале братској Русији пласман на Првенство Европе

Навијачи Црвене звезде честитали су националном тиму Русије пласман на Европско првенство уз напомену да ће навијати за њих на континенталном шампионату у Француској наредне године.

Након победе Русије против Црне Горе од 2:0 у Москви у последњем мечу Г групе у квалификацијама за Еуро 2016, навијачка група “Делије север“ честитала је Русији пласман на шампионат Старог континента:

– Честитке репрезентацији Русије на пласману на Еуро 2016! Навијаћемо за вас!  Вперед Россия! – стоји у поруци присталица црвено-белих, који дуги низ година имају одличне, такорећи братске односе са навијачима московског Спартака.

zzzzzzzzzzzzzzzzz rusija delije

Русија је славила головима Олега Кузмина у 33. и Александра Кокорина у 37. минуту из једанаестерца и директно се пласирала на Првенство Европе као другопласирана селекција из групе Г.

Утакмицу је обележила и огромна застава Русије, која је развијена готово преко целе трибине стадиона “Откритје арена“ са делом текста руске химне – Славься, страна! Мы гордимся тобой! (Славна буди, државо! Поносимо се тобом!).

Црвеној звезди је крајем лета прошле године припала част да утакмицом са Спартаком отвори нови стадион у Москви на коме ће се играти утакмице Светског првенства 2018. године.

Повезане вести

Leave a Comment